Sport

Evenimentele zilei din sport, joi 28 octombrie. Bănel Nicoliță rupe tăcerea după ce a fugit din țară. Dinamo bifează încă două transferuri

Fanatik vă prezintă într-un rezumat al zilei cele mai importante evenimente sportive de joi 28 octombrie.
28.10.2021 | 23:25
Evenimentele zilei din sport joi 28 octombrie Banel Nicolita rupe tacerea dupa ce a fugit din tara Dinamo bifeaza inca doua transferuri
Dezvăluiri: Bănel Nicoliță a fugit în America! foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Fostul fotbalist Bănel Nicoliță a vorbit în exclusivitate pentru FANATIK despre plecarea din România, iar Dinamo a bifat două noi transferuri. Iată, în continuare, cele mai importante evenimente ale zilei, prezentate de FANATIK.

Bănel Nicoliță, prima reacție după ce FANATIK a dezvăluit fuga lui din România

Fostul internațional Bănel Nicoliță, fugit din România de teama cămătarilor așa cum FANATIK a dezvăluit în exclusivitate, rupe tăcerea.

ADVERTISEMENT

”Într-adevăr, sunt plecat din țară, dar am văzut ce ați scris și ce a apărut apoi în toate ziarele. Nu vreau să mai fiu subiect de discuție în presă, iar aceasta este ultima mea declarație!

Vreau să știe toată lumea că eu sunt bine, familia mea e bine și nu am probleme, nici datorii… Și de asemenea vreau să se știe că nu am nevoie de nimic de la nimeni.

ADVERTISEMENT

Mă descurc singur, nu am nevoie de ajutor de la nimeni! Sunt bine, sănătos și doar asta contează!”, a declarat Bănel Nicoliță în exclusivitate pentru FANATIK.

Un atacant și un apărător sunt cele mai noi achiziții făcute de Dinamo

Într-o criză profundă de rezultate, Dinamo bifează transfer după transfer. Mircea Rednic a primit încă doi jucători. Atacantul sloven Marko Nunic, a semnat cu gruparea din Ștefan cel Mare, mutare anunțată în exclusivitate de FANATIK.

ADVERTISEMENT

Nunic, în vârstă de 28 de ani, a fost golgheterul campionatului Sloveniei, cu 16 goluri, în sezonului 2013/2014, pe când evolua la NK Olimpija Ljubljana.

Și fostul apărător al CFR-ului și al vicecampioanei FCSB, Cătălin Carp, a semnat cu Dinamo, așa cum FANATIK a dezvăluit în exclusivitate.

ADVERTISEMENT

Cât câștigă cei mai bine plătiți fotbaliști din România

FANATIK a realizat în exclusivitate Top-ul celor mai bine plătiți fotbaliști din Liga 1 Casa Pariurilor. Cum era de așteptat jucătorii de la FCSB, respectiv Alexandru Chipciu de la CFR sunt cei mai bine remunerați.

Golgheterul ediției precedente de campionat, Florin Tănase, și fostul jucător al vicecampioanei, Alex Chipciu, în prezent la CFR Cluj, sunt jucătorii care împart prima poziție, fiecare fiind remunerat cu câte 30.000 de euro lunar.

Podiumul clasamentului este încheiat de Claudiu Keșeru, cu 25.000 de euro. În Top-ul celor mai bine plătiți jucători se regăsesc și Florinel Coman și Constanrtin Budescu, ambii de la FCSB, respectiv Mario Camora de la CFR, toți cu câte 20.000 de euro.

Se cunosc echipele calificate în sferturile de finală ale Cupei României

Joi s-au disputat ultimele meciuri din optimile Cupa României la fotbal și se știu cele opt echipe ce au acces în faza sferturilor.

Cea mai mare surpriză o reprezintă prezența formației CS Filiași între cele mai bune opt echipe din Cupă. FC Buzău și Politehnica Timișoara sunt celelalte formații din eșaloanele inferioare care visează să dea lovitura în competiția surprizelor.

Celelalte cinci echipe calificate sunt din Liga 1, respectiv Chindia Târgoviște, FC Argeș, Universitatea Craiova, FC Voluntari și Sepsi Sfântu Gheorghe.

Dinamo, victorie istorică în Liga Campionilor la handbal

Dinamo București a obținut un succes fantastic în Liga Campionilor, în confruntarea cu Veszprem, una dintre cele mai puternice echipe de pe ”Bătrânul Continent”.

”Dulăii” lui Xavier Pascual s-au impus cu 31-29 în fața formației maghiare care era favorită înaintea disputei de la București.

După primele cinci etape din cea mai importantă competiție continentală intercluburi, Dinamo era pe locul 7, penultimul în grupa B, cu 2 puncte, iar Veszprem pe poziţia a treia, cu 8 puncte.

Simona Halep și Emma Răducanu s-au calificat în sferturile turneului Transylvania Open

Simona Halep și Emma Răducanu, două dintre principalele favorite la câștigarea turneului Transylvania Open, s-au calificat în sferturile competiției de 235.238 dolari.

Jucătoarea britanică a eliminat-o în optimi pe Ana Bogdan în minimum de seturi, scor 6-3, 6-4, iar Simona Halep s-a impus în duelul cu Varvara Gracheva din Rusia, scor 6-4, 6-2.

Cristiano Ronaldo a făcut anunțul momentului. Iubita Georgina Rodriguez îi va dărui gemeni

Fotbalistul portughez Cristiano Ronaldo este în culmea fericirii. Atacantul lui Manchester United a anunțat pe Instagram că iubita lui, însărcinată în 12 săptămâni, îi va dărui gemeni.

”Încântat să vă anunț că așteptăm gemeni. Inimile noastre sunt pline de iubire, abia așteptăm să vă întâlnim”, a scris Cristiano Ronaldo pe rețeaua de socializare.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano)

Ronald Koeman a fost demis. O legendă a Barcelonei e pregătit să-i ia locul

Conducerea clubului Barcelona a anunțat printr-un comunicat remis la miezul nopții, că Ronald Koeman nu mai este antrenorul echipei, după eșecul 0-1 cu nou-promovata Rayo vallecano.

Interimatul va fi asigurat de Sergi Barjuan, de la echipa a doua a clubului, iar principalul favorit să preia banca grupării de pe Camp Nou este nimeni altul decât fostul căpitan Xavi.

ADVERTISEMENT