Sport

Evenimentele zilei din sport, joi 7 octombrie. Cristiano Bergodi, aproape să semneze cu Sepsi. Mircea Rednic aduce încă un francez la Dinamo  

FANATIK vă prezintă într-un rezumat al zilei cele mai importante evenimente sportive de joi 7 octombrie.
07.10.2021 | 22:18
Evenimentele zilei din sport joi 7 octombrie Cristiano Bergodi aproape sa semneze cu Sepsi Mircea Rednic aduce inca un francez la Dinamo
ADVERTISEMENT

Oficialii cluburilor de fotbal din Liga 1 nu se bucură de pauza internațională. Majoritatea echipelor se primenesc, își recuperează jucătorii accidentați, iar în cazul celor de la Sepsi caută cu înfrigurare antrenor.

Cristiano Bergodi mărturisește că este încântat de proiectul fotbalistic din secuime. Italianul e gata să semneze contractul, iar Mircea Rednic s-a pus pe transferat jucători și mai aduce un fotbalist francez în curtea ”câinilor”. Acestea ar fi principalele evenimente sportive ale zilei de joi, 7 octombrie.

ADVERTISEMENT

Cristiano Bergodi e foarte aproape de o revenire în Liga 1. Negociază cu Sepsi

Antrenorul italian a demisionat de la Universitatea Craiova în luna noiembrie a anului trecut. De atunci, nu a mai antrenat nicio echipă, dar vacanța lui se apropie de sfârșit.

După ce negocierile cu Ladislau Boloni și Costel Gâlcă au eșuat, patronul celor de la Sepsi Sfântu Gheorghe s-a reorientat și l-a ofertat pe Cristiano Bergodi.

ADVERTISEMENT

Cei doi au ajuns extrem de repede la un acord de principiu, așa cum Bergodi a confirmat în exclusivitate pentru FANATIK. Italianul este așteptat în ce mai scurt timp la Sfântu Gheorghe pentru a semna contractul și pentru a-și începe mandatul pe banca secuilor.

Mircea Rednic a adus la Dinamo un mijlocaș francez, pe care îl va testa într-un amical

Noul antrenor al lui Dinamo, Mircea Rednic, profită din plin de pauza internațională și caută întăriri pentru echipă.

ADVERTISEMENT

Așa cum FANATIK a dezvăluit în exclusivitate, tehnicianul ”câinilor” l-a chemat la București pe Michel Espinosa, mijlocaș defensiv în vârstă de 28 de ani, pe care îl va testa într-un meci amical programat sâmbătă cu Petrolul Ploiești.

Din informațiile FANATIK, francezul a efectuat joi vizita medicală și a intrat în programul de pregătire al echipei. Crescut în centrul de copii și juniori al lui Toulouse, Espinosa a evoluat ultima oară în Bulgaria, la Botev Plovdiv, și este liber de contract din luna iulie de când contractul i-a ajuns la scadență.

ADVERTISEMENT

Administratorul judiciar al clubului Dinamo admite că echipa ar putea fi depunctată

Răzvan Zăvăleanu, reprezentantul companiei RTZ & Partners, desemnată administrator judiciar al clubului Dinamo, a acordat un interviu în exclusivitate pentru FANATIK, în care a vorbit despre posibilitatea ca trupa din Ștefan cel Mare să fie depunctată.

Acesta a explicat că regulamentele FRF prevăd o depunctare de 9 puncte pentru echipele care au datorii la cluburi, angajați și către Stat.

”Riscul acesta există nu numai pentru Dinamo, ci pentru orice echipă la monitorizare, dacă există nişte datorii. Din punctul meu de vedere, regulamentul nu poate să bată legea.

De multe ori, lumea trece peste asta şi încalcă prevederile legale şi atunci, noi, în ideea de a fi acoperiţi 100%, am fi vrut să avem planul de reorganizare gata până în noiembrie. Însă, vom vedea cum stau lucrurile. Nu ne agităm mai mult decât este cazul.

Este o problemă la care evident că suntem atenţi. Nu este problema atât de mare la cât a apărut. Dar este o chestie la care suntem atenţi şi pe care o tratăm cu atenţie”, a spus Zăvăleanu în exclusivitate pentru FANATIK.

Șeful securității clubului FC U Craiova explică prezența bâtelor la loja stadionului ”Ion Oblemenco”

Cătălin Rizan, șeful securității de la FC U Craiova, a vorbit, în exclusivitate, pentru FANATIK, despre scandalul declanșat după ce în spațiul public a apărut imagini cu el introducând în stadion o sacoșă plină cu bâte și materiale pirotehnice, la meciul FC U Craiova – Universitatea Craiova.

Cotidianul Cuvântul Libertății a intrat în posesia filmărilor de pe camerele de supraveghere de la stadionul ”Ion Oblemenco”, în care Rizan apare cărând o sacoșă. Ulterior, în urma controlului efectuat de jandarmi, aceștia au descoperit că în geantă erau mai multe bâte și materialele pirotehnice.

”Eu nu știam ce-i în geanta respectivă, am crezut că e trepiedul cu camera de luat vederi. Mi s-a spus că acolo este trepiedul cu camera și am lăsat geanta jos la recepție.

Eu, în speță, nu puteam să fac așa ceva. Eram un idiot să fac treaba asta. Nu știam ce este în geanta aia. Vă dați seama că refuzam, nu puteam să fac așa ceva”, a spus Cătălin Rizea în exclusivitate pentru FANATIK.

Prețuri între 45 și 250 de lei pentru biletele Transylvania Open, turneul în care vor evolua Simona Halep și Emma Răducanu

Organizatorii turneului Transylvania Open au pus în vânzare biletele pentru evenimentul ce se va desfășura în perioada 25 – 31 octombrie, în Sala Polivalentă din Cluj-Napoca.

Astfel, prețul tichetelor variază între 45 și 60 de lei, în funcție de zona din tribune aleasă, iar pentru finala turneului un spectator va trebui să achite 250 de lei.

Organizatorii au anunțat că prețul biletelor va crește constant după cea de a doua zi a competiției. Astfel, meciurile din zilele 3 și 4 vor putea fi urmărite pentru 85 – 100 de lei, în funcție de categorie, iar în zilele 5 și 6 tichetele pot fi achiziționate cu prețuri între 130 și 160 de lei.

Omagiu adus lui Ivan Patzaichin

Fanii dinamoviști i-au adus un impresionant omagiu fostului campion olimpic și mondial la canotaj, Ivan Patzaichin.

Aceștia au personalizat stația de metrou din Ștefan cel Mare cu un graffiti de dimensiuni uriașe în care este reprezentat fostul mare sportiv, vâslind într-o canoe.

Patzaichin a fost legitimat de la vârsta de 18 ani și până la retragere la CS Dinamo. Are în palmares 7 medalii olimpice, una continentală și 22 de titluri mondiale.

Newcastle United a devenit cel mai bogat club din lume după ce a fost cumpărat de prințul moștenitor al coroanei Arabiei Saudite

Mohammed Bin Salman, prințul moștenitor al coroanei Arabiei Saudite, este noul proprietar al clubului de fotbal Newcastle United.

Bin Salman, care este principalul conducător al Fondului de investiții publice din țara natală, a preluat 80% din acțiunile clubului din nordul Angliei, pentru suma de 300 de milioane de lire sterline (aproximativ 350 de milioane de euro)

Noul proprietar al ”Coțofenelor” conduce un fond de investiții din Arabia Saudită, care valorează peste 320 de miliarde de lire sterline. Este astfel cel mai bogat proprietar de club din Premier League, devansându-i pe șeicul Mansour, proprietarul clubului Manchester City (23,2 miliarde de lire sterline), și Roman Abramovic, patronul lui Chelsea (9,6 miliarde de lire sterine).

Gamerii nu vor mai avea jocul FIFA

EA Sports, compania care produce jocul video FIFA, unul dintre cele mai populare în rândul amatorilor de fotbal pe consolă, a anunțat că ia în calcul să renunțe la acest nume.

Jocul FIFA a fost lansat în 1993 și beneficiază de upgrade-uri anuale ceea ce îl face extrem de popular în rândul gamerilor. Decizia de a renunța la numele FIFA nu înseamnă că EA Sorts va renunța să mai producă jocul de fotbal.

”Pe măsură ce privim înainte, explorăm ideea de a redenumi jocurile noastre de fotbal ale EA Sports. Examinăm acordul privind drepturile de autor cu FIFA, care este separat de toate celelalte parteneriate și licențe oficiale din lumea fotbalului”, se arată în comunicatul remis de EA Sports.

ADVERTISEMENT