Sport

Evenimentele zilei din sport, luni, 1 noiembrie. Antonio Conte, la un pas de revenirea în Premier League. Deian Sorescu, exclus din lotul lui Dinamo

Fanatik vă prezintă într-un rezumat al zilei cele mai importante evenimente sportive de luni 1 noiembrie. Iată cele mai relevante informaţii din sport.
01.11.2021 | 23:58
Evenimentele zilei din sport luni 1 noiembrie Antonio Conte la un pas de revenirea in Premier League Deian Sorescu exclus din lotul lui Dinamo
ADVERTISEMENT

Laurențiu Reghecampf va fi impresariat de Giovani Becali

Informația a fost dezvăluită în exclusivitate pentru FANATIK chiar de către fostul impresar, cel care îndeplinește rolul de consilier la firma Becali Sport, condusă acum de Dragoș Sârbu.

Vestea nu e picat deloc bine Anamariei Prodan, care a oferit prima reacție pentru site-ul nostru: „Răzbunări de fraierici! Ar fi ca şi cum Laur şi-ar trăda copiii!”.

ADVERTISEMENT

Florin Prunea a anticipat excluderea din lot a lui Deian Sorescu

Mircea Rednic a decis să îl excludă din lot pentru o săptămână pe Deian Sorescu, iar Florin Prunea a declarat în exclusivitate pentru FANATIK că jucătorul de 24 de ani are zilele numărate la Dinamo:

„E clar că a fost o greșeală modul cum s-a abordat relația cu el. Mai ales acum când este atacat din toate părțile. E greu să își mai revină. Eu cred că trebuia lăsat să plece. Acum are orele numărate la Dinamo. Nu cred că cineva își mai permite acum să nu dea maxim pentru echipă”.

ADVERTISEMENT

Cristi Săpunaru, din nou în mijlocul unui scandal

Săpunaru s-a înjurat și s-a amenințat cu oamenii lui Mititelu Jr. la meciul cu FC U Craiova 1948, iar spre căpitanul Rapidului a zburat o sticlă.

Surprinzător, fundașul central nu a văzut nici măcar cartonașul galben deși putea fi eliminat de centralul Iulian Călin. Imaginile cu incidentele pot fi urmărite AICI. Meciul de la Mioveni s-a terminat la egalitate, scor 0-0.

ADVERTISEMENT

Sergio Aguero suferă de aritmie cardiacă și va lipsi trei luni

Atacantul argentinian al Barcelonei nu a putut termina pe teren meciul cu Alaves și a fost transportat la spital, unde a fost preluat de doctorul Josep Brugada.

Jucătorul a acuzat probleme de respirație și va lipsi cel puțin trei luni de pe gazon. Aguero va face mai multe investigații și va urma un tratament pentru tulburarea ritmului cardiac.

ADVERTISEMENT

Antonio Conte, viitorul antrenor al lui Tottenham

Nuno Espirito Santo a fost demis de Tottenham după înfrângerea cu 3-0 în fața lui Manchester United. Londonezii i-au găsit deja înlocuitor, iar Antonio Conte va fi noul antrenor al lui Spurs.

Conform presei din Anglia, antrenorul italian în vârstă de 52 de ani va avea un salariu astronomic de 15 milioane de lire de euro pe an și va semna un contract valabil pe doi ani.

ADVERTISEMENT