Sport

Evenimentele zilei din sport, luni, 22 noiembrie. Simona Halep reia colaborarea cu Teo Cercel. Accidentare gravă la FCSB

FANATIK vă prezintă într-un rezumat al zilei cele mai importante evenimente sportive de luni, 22 noiembrie. Simona Halep reia parteneriatul cu preparatorul Teo Cercel, iar Vali Crețu a suferit o accidentare cu Botoșani.
23.11.2021 | 00:00
Evenimentele zilei din sport luni 22 noiembrie Simona Halep reia colaborarea cu Teo Cercel Accidentare grava la FCSB
ADVERTISEMENT

Planul de reorganizare al lui Dinamo a fost aprobat

FANATIK a anunțat în exclusivitate că planul de reorganizare al lui Dinamo a fost aprobat de instanță deși fanii se temeau că decizia va fi din nou amânată.

„Este adevărat. Planul de reorganizare a fost validat!”, a declarat reprezentantul administratorului judiciar al lui Dinamo, Răzvan Zăvăleanu.

ADVERTISEMENT

Simona Halep va colabora din nou cu Teo Cercel

Mutare surprinzătoare în staff-ul Simonei Halep, care va relua colaborarea cu Teo Cercel, preparatorul fizic cu care a cunoscut cele mai performanțe și o perioadă în care a fost ferită de accidentări grave.

„Toată lumea este acasă acum. Vă mulțumesc băieți pentru că sunteți echipa și familia mea. Să muncim, dar mai întâi zâmbim. Pentru Theo zâmbetul este un proces în desfășurare”, a scris Simona Halep pe Instagram după a doua revenire a preparatorului fizic.

ADVERTISEMENT

Mihai Stoica, dezvăluire-șoc despre Vali Crețu

Mihai Stoica a declarat la Telekom că fundașul Vali Crețu, unul dintre cei mai buni jucători ai FCSB-ului în meciul cu FC Botoșani a jucat în repriza a doua cu ruptură musculară:

„Doar la Franco Baresi mai vedeam intervenții din astea. Crețu de prin minutul 70 a dus mâna la coapsă. Astăzi i s-a făcut o analiză amănunțită și s-a văzut că are o ruptură musculară destul de mare. Niciodată nu am avut un jucător care să evolueze cu o ruptură musculară. Meciul acesta l-am câștigat pentru că Vali Crețu s-a sacrificat pentru echipă. Ăsta este Crețu!”.

ADVERTISEMENT

Dinamo – Flensburg s-ar putea disputa cu spectatori

FANATIK a aflat în exclusivitate că sunt șanse bune ca meciul de joi, 25 noiembrie din Liga Campionilor la handbal masculin cu Flensburg să se dispute cu spectatori în sala Dinamo.

Din informațiile FANATIK, oficialii celor de la Dinamo sunt gata să permită accesul fanilor, însă așteaptă o decizie a Guvernului în acest sens, după anunțul lui Raed Arafat, șeful Departamentului pentru Situații de Urgență.

ADVERTISEMENT

Cornel Dinu a declarat că nu a fost invitat la lansarea DinamoWin

Cornel Dinu a dezvăluit în exclusivitate pentru FANATIK că nu a fost invitat de DDB la marele eveniment de lansare al platformei DinamoWin.

„M-a surprins și pe mine că nu am putut participa din cauza unor probleme personale. Duminică m-am simțit foarte bine și adevărul este că nu m-a invitat nimeni. Habar nu aveam că există o festivitate. Probabil că este o răutate între acest director de marketing și câțiva din conducerea PCH și DDB, care nu mă înghit”, a declarat „Mister” pentru site-ul nostru.

Cine sunt jucătorii nominalizați pentru premiul ”FIFA The Best”

FIFA a anunțat lista celor 11 jucători nominalizați pentru titlul de cel mai bun jucător al anului. Nu lipsește nici câștigătorul de anul trecut, atacantul Robet Lewandowski.

Lionel Messi și Cristiano Ronaldo se află și ei printre favoriți, însă polonezul are și în acest an prima șansă la marele trofeu. Gala de decernare a premiilor va avea loc pe 17 ianuarie.

ADVERTISEMENT