Sport

Evenimentele zilei din sport, luni 27 decembrie. „Fotbalistul anului 2021” la Globe Soccer Awards, câștigător surpriză. Emma Răducanu va fi decorată de Regina Elisabeta a II-a

FANATIK vă prezintă într-un rezumat al zilei cele mai importante evenimente sportive de luni, 27 decembrie. Mbappe i-a luat fața lui Lewandowski la Globe Soccer Awards. Emma Răducanu, decorată de Regina Elisabeta a II-a.
27.12.2021 | 22:02
Evenimentele zilei din sport luni 27 decembrie Fotbalistul anului 2021 la Globe Soccer Awards castigator surpriza Emma Raducanu va fi decorata de Regina Elisabeta a IIa
ADVERTISEMENT

Kylian Mbappe a fost desemnat „cel mai bun jucător al anului 2021” la Globe Soccer Awards, iar Emma Răducanu va fi recompensată, în 2022, de Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii. Acestea sunt doar câteva dintre cele mai importante evenimente sportive ale zilei de luni, 27 decembrie.

O nouă „lovitură” pentru Robert Lewandowski: Kylian Mbappe, „Fotbalistul anului 2021” la Globe Soccer Awards

Robert Lewandowski a ratat trofeul pentru cel mai bun fotbalist al anului, la Globe Soccer Awards, acesta fiind adjudecat de Kylian Mbappe.

ADVERTISEMENT

„E o mare plăcere să fiu aici, în Dubai. În primul rând, vreau să vă urez tuturor «la mulți ani». E o realizare mare pentru mine.

Vreau să mulțumesc clubului meu, PSG, care a crezut în mine, colegilor, antrenorilor și tuturor oamenilor care lucrează alături de mine și mă ajută să progresez.

ADVERTISEMENT

Acest premiu reprezintă o motivație mare să continui să muncesc pentru a obține noi trofee”, a declarat Kylian Mbappe.

Emma Răducanu va fi decorată de Regina Elisabeta a II-a

Sportiva născută la Toronto din tată român și mamă chinezoaică, dar care s-a mutat cu părinții în Marea Britanie, va fi decorată de Regina Elisabeta a II-a cu MBE (Membru al Ordinului Imperiului Britanic) și va deveni, cu această ocazie, cea mai tânără beneficiară a respectivului titlu.

ADVERTISEMENT

Într-un an stricat de Covid, acești eroi sportivi ne-au dat un motiv să fim veseli. Este corect să fie răsplătiți pentru succesul lor remarcabil”, a declarat pentru dailymail.co.uk un membru al Parlamentului, care a dorit să-și păstreze anonimatul.

Victor Angelescu, prima reacție după decesul lui Victor Socaciu

Victor Angelescu, patronul Rapidului, a vorbit, în exclusivitate, pentru FANATIK, după decesul lui Victor Socaciu, interpretul de muzică folk, care a fost unul dintre compozitorii imnului Rapidului.

ADVERTISEMENT

Patronul din Giulești s-a declarat șocat de dispariția lui Victor Socaciu și susține că jucătorii Rapidului vor fi prezenți la înmormântarea regretatului interpret de muzică folk.

„Suntem întristați. Dumnezeu să-l odihnească în pace! Cred că n-ar trebui să vorbesc prea mult, știm cu toții ce însemna el pentru Rapid și normal că am aflat cu stupoare ce s-a întâmplat.

Condoleanțe familiei! Nu știu ce probleme de sănătate avea, am aflat și eu din ziar. Sigur se va merge la înmormântare.

Nu ne-am reunit, abia de mâine o să fim la birou. În mod sigur Rapid va organiza ceva special în memoria lui, cum am făcut și pentru ceilalți, când s-a întâmplat un eveniment similar.

Este prea din scurt. Mâine o să vorbim și o să vedem ce vom face”, a declarat Victor Angelescu, în exclusivitate, pentru FANATIK.

Manchester United, remiză cu Newcastle

În ultimul meci din etapa a 19-a de Premier League, Manchester United a remizat, în deplasare, cu Newcastle, 1-1. Pentru „diavoli” a marcat Cavani, în timp ce reușita gazdelor a fost semnată de Allan Saint-Maximin

ADVERTISEMENT