Sport

Evenimentele zilei din sport, luni 6 decembrie. Gigi Becali nu mai are nevoie de Budescu, echipa câștigă și fără el. Ion Țiriac a vândut turneul de la Madrid

FANATIK vă prezintă într-un rezumat al zilei cele mai importante evenimente sportive de luni 6 decembrie. Gigi Becali pare decis să renunțe la serviciile lui Constantin Budescu. Ion Țiriac a vândut turneul de la Madrid.
06.12.2021 | 23:37
Evenimentele zilei din sport luni 6 decembrie Gigi Becali nu mai are nevoie de Budescu echipa castiga si fara el Ion Tiriac a vandut turneul de la Madrid
Gigi Becali
ADVERTISEMENT

Patronul celor de la FCSB exultă. Roș-albaștrii câștigă și fără aportul lui Constantin Budescu. Gigi Becali a hotărât că ”mingicarul” nu mai are loc la FCSB.

După mai bine de un deceniu, miliardarul Ion Țiriac a decis să vândă licența turneului Mutua Open Madrid. Între câștigătorii competiției se numără și Simona Halep.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali l-a scos de la inimă pe Constantin Budescu

Patronul vicecampioanei FCSB Gigi Becali este dispus să renunțe la Constantin Budescu, așa cum FANATIK a dezvăluit în exclusivitate. Budescu este unul dintre fotbaliștii cu salariile cele mai mari la gruparea roș-albastră.

Adus ca o veritabilă vedetă, în vară, mijlocașul ofensiv nu s-a impus la gruparea lui Gigi Becali. Budescu este mai mult rezervă și, nemulțumit de acest statut, ar vrea să părăsească trupa pregătită de Toni Petrea.

ADVERTISEMENT

”A rămas rezervă și asta este. Este problema lui dacă vrea să plece. Să facă ce vrea el. Budescu este un jucător important pentru noi, dar dacă este rezervă și echipa câștigă, nu mai este atât de important, nu?”, a spus Becali pentru FANATIK.

20.000 de euro este salariul lunar pe care Constantin Budescu îl încasează la FCSB.

Gigi Becali a comentat în manieră personală deciziile greșite de arbitraj din meciul FCSB – UTA 2-1

Finanțatorul vicecampioanei României Gigi Becali nu este de acord cu reacțiile specialiștilor care au criticat modul eronat în care centralul partidei FCSB – UTA, Marian Barbu, a acordat cele două lovituri de la 11 metri în favoarea roș-albaștrilor.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali a comentat pentru FANATIK fazele incriminate de oaspeți și amplu discutate în spațiul public și a apreciat ca fiind corecte deciziile lui Barbu.

”Păi la primul penalty e clar. Mai mult decât atât nu se poate. Îl faultează în careu și îl lovește și cu cotul. Al doilea eu îl văd în felul următor. Ca să fie aut de poartă, mingea trebuie să treacă de tot de linie, cu toată circumferința.

ADVERTISEMENT

Din ce am văzut eu, nu a trecut cu toată circumferința. E bine că s-a întâmplat așa, să vadă Istvan Kovacs și Camora cum e”, a spus Becali pentru FANATIK.

Conducătorii clubului UTA și-au felicitat într-un mod original jucătorii după eșecul cu FCSB

UTA a pierdut înfruntarea cu FCSB de pe Arena Națională 1-2 după două erori flagrante de arbitraj. Oficialii clubului din Arad a ales o modalitate inedită și originală de a le transmite jucătorilor și staff-ului că se bucură în continuare de încredere.

”După meciul FCSB – UTA, conducerea clubului UTA Arad felicită jucătorii şi staff-ul tehnic pentru victorie și pentru dăruirea şi eleganţa cu care s-au confruntat cu adversarii.

Baronul Francisc Neuman ar fi procedat identic, fără niciun fel de alte comentarii”, a transmis clubul arădean pe Intagram.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by UTA Arad (@uta1945arad)

Kylian Mbappe și-a reafirmat dorința de a pleca de la PSG

Unul dintre cei mai în vogă atacanți ai Europei este Kylian Mbappe, fotbalist pentru care conducerea clubului PSG este dispusă să facă mari eforturi financiare pentru a-l păstra pe Parc des Princes.

Problema parizienilor nu sunt resursele financiare, ci dorința jucătorului de a schimba echipa. Fotbalistul a transmis un nou mesaj cluburilor interesate de serviciile lui.

”Orice s-ar întâmpla, voi juca pentru un club mare”, a spus atacantul care este din ce în ce mai aproape de Real Madrid, club care îl ”vânează” încă din vara anului trecut.

Ion Țiriac a vândut turneul Mutua Open Madrid

Vreme de 12 ani a patronat Ion Țiriac turneul de tenis Mutua Open Madrid. Intrat de mai multă vreme în conflict cu autoritățile din capitala Spaniei, miliardarul român a decis să vândă licența unei corporații din Statele Unite ale Americii.

”IMG, o companie Endeavour și lider global în sport, evenimente, media și modă, a anunțat astăzi că a încheiat un acord definitiv cu Super Slam Ltd și afiliații săi pentru a achiziționa turneul de tenis Mutua Madrid Open și turneul de golf Acciona Open de España.

Tranzacția este de așteptat să se încheie în primul trimestru al anului 2022, după ce va primi aprobarea ATP și WTA”, se arată într-un comunicat dat publicității de madrid-open.com.

Despre fotbal și viață cu Max K, protagonista celui mai curajos clip al anului în România

Fortuna a realizat cel mai curajos clip publicitar al anului, în România, după ce a fost anunţat parteneriatul cu echipa Naţională de fotbal feminin.

Protagonista spotului video este o artistă rap, alături de jucătoarele echipei naționale. FANATIK a realizat un interviu în exclusivitate cu Maria Alexandra Constantin cunoscută în lumea muzicii ca Max K.

În clipul de promovare aceasta recită o poezie manifest în care ”toate femeile știu ce au de făcut”, așa cum spune artista în exclusivitate pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT