Sport

Evenimentele zilei din sport, marți 11 ianuarie. Marius Tomozei, mesaj pentru fani după ce a semnat cu Dinamo. Un fotbalist a murit după ce s-a răsturnat cu mașina

FANATIK vă prezintă într-un rezumat al zilei cele mai importante evenimente sportive de marți, 11 ianuarie. Tomozei, mesaj pentru fani după ce a semnat cu Dinamo. Un fotbalist a murit după ce s-a răsturnat cu mașina.
11.01.2022 | 22:56
Evenimentele zilei din sport marti 11 ianuarie Marius Tomozei mesaj pentru fani dupa ce a semnat cu Dinamo Un fotbalist a murit dupa ce sa rasturnat cu masina
ADVERTISEMENT

Marius Tomozei a transmis un mesaj pentru fanii lui Dinamo după ce a semnat cu trupa antrenată de Flavius Stoican, iar un fotbalist din Turcia a murit după ce s-a răsturnat cu mașina. Acestea sunt doar câteva dintre cele mai importante evenimente sportive ale zilei de marți, 11 ianuarie.

Marius Tomozei a semnat cu Dinamo

Dinamo își betonează apărarea. „Câinii” l-au transferat pe Marius Tomozei, un fundaș dreapta în vârstă de 31 de ani, care a jucat ultima dată la UTA Arad.

ADVERTISEMENT

Marius Tomozei, mesaj pentru fani după ce a semnat cu Dinamo

FANATIK a stat de vorbă cu noul fundaș dreapta al lui Dinamo, Marius Tomozei, care le-a transmis fanilor că nu este un jucător problematic și a lămurit conflictul de la UTA cu Laszlo Balint.

Un fotbalist a murit după ce s-a răsturnat cu mașina

Ahmet Calik, fundaș central la Konyaspor, a murit după ce s-a răsturnat cu mașina în timp ce se ducea la antrenament. Corpul său a fost găsit fără suflare în vehiculul distrus la marginea unui drum din Ankara.

ADVERTISEMENT

Antrenor în Turcia la Yeni Malatyaspor, Marius Șumudică a ținut să își exprime regretul față de vestea tragică care a lovit Super Lig.

„Gândurile și rugăciunile mele se îndreaptă către familia, prietenii și colegii lui Ahmet Çalık, la fel și către cluburile pentru care a jucat și fanii turci. Am fost șocat să aud veștile în această dimineață. Fie ca sufletul său să se odihnească în pace”, a scris Marius Șumudică, pe Twitter.â

ADVERTISEMENT

Nu doar Șumudică și-a exprimat regretul pentru dispariția lui Ahmet Calik. Florin Andone îl cunoștea mult mai bine pe fostul fundaș, cei doi fiind colegi la Galatasaray în sezonul 2019-2020.

„Sunt devastat să aud ce s-a întâmplat în această dimineață. Nu îmi vine să cred. Viața poate fi de rahat… atât de nedreaptă.. Sunt fără cuvinte. Odihnește-te în pace, «animalul» meu”, a scris Florin Andone.

ADVERTISEMENT

Imagini șocante din fața casei lui Gigi Becali

Un bărbat s-a urcat pe un stâlp în fața casei lui Gigi Becali, din Pipera, și a amenințat că se va arunca în gol dacă finanțatorul celor de la FCSB nu discută cu el. Incidentul s-a încheiat după ce latifundiarul i-a oferit bani omului.

Cristi Balaj, detalii despre contractele jucătorilor de la CFR Cluj

Cristi Balaj, președintele campioanei CFR Cluj, a dezvăluit, în exclusivitate, pentru FANATIK, că atacantul Marko Dugandzic a ajuns sub comanda antrenorului Dan Petrescu în cantonamentul din Spania.

Totodată, președintele CFR-ului a confirmat informația oferită în exclusivitate de FANATIK, conform căreia clubul din Gruia le-a propus prelungirea contractelor lui Mike Cestor şi Billel Omrani, ale căror înțelegeri urmează să expire la finalul actualului sezon.

Nicolo Napoli a semnat cu FC U Craiova

FC U Craiova a anunțat, printr-un comunicat postat pe pagina oficială de Facebook, faptul că antrenorul Nicolo Napoli (59 de ani) a semnat cu formația din Bănie.

Marcel Pușcaș, optimist în privința ridicării interdiției la transferuri

Marcel Pușcaș, președintele clubului FC U Craiova, susține că interdicția la transferuri este o problemă de moment. Acesta se așteaptă ca totul să se rezolve, pentru formația olteană, până pe data de 15 ianuarie.

Amenințare cu moartea pentru Kylian Mbappe

Iminenta plecare a lui Kylian Mbappe la Real Madrid nu-i lasă indiferență pe fanii francezi, iar starul de la Paris Saint-Germain a primit amenințări cu moartea.

Novak Djokovic, primul mesaj audio după ce a ieşit din detenţie

Presa din Serbia a prezentat un mesaj audio pe care Novak Djokovic l-a trimis către unul dintre fraţi, la scurt timp după ce a câştigat procesul şi a fost eliberat din detenţie.

„Tebra (n.r. poreclă pusă de Nole unuia dintre fraţi), m-au eliberat. Sunt în casă acum, totul este ok. Voi da un comunicat scurt de pe teren. Am jucat tenis. Sunt un om liber, pentru moment, vedem ce se va întâmpla mâine (n.r. marţi)”, a fost mesajul audio al lui Novak Djokovic.

Emma Răducanu, distrusă la ultimul turneu înainte de Australian Open 2022

Emma Răducanu (18 WTA) a suferit o înfrângere neverosimilă în fața kazahăi Elena Rîbakina (13 WTA), scor 6-0, 6-1, în primul tur la turneul de la Sydney.

ADVERTISEMENT