Sport

Evenimentele zilei din sport, marți 12 octombrie. Edi Iordănescu, diagnosticat cu Covid-19. Mircea Rednic a adus un nou atacant la Dinamo

FANATIK vă prezintă într-un rezumat al zilei cele mai importante evenimente sportive de marți, 12 octombrie
12.10.2021 | 22:09
Evenimentele zilei din sport marti 12 octombrie Edi Iordanescu diagnosticat cu Covid19 Mircea Rednic a adus un nou atacant la Dinamo
ADVERTISEMENT

Chiar dacă toate competițiile interne își reiau cursul firesc abia spre sfârșitul săptămânii, pe agenda zilei de marți, 12 octombrie se regăsesc o sumedenie de evenimente sportive importante.

Spre exemplu, FCSB se confruntă cu un nou focar de coronavirus, după ce Edi Iordănescu și colaboratorii au fost testați pozitiv, în vreme ce Adrian Șut a decis să se autoizoleze, întrucât un membru al familiei s-a infectat. În plus, Constantin Budescu se confruntă cu simptome similare unei răceli și se află la rândul său în carantină, deși nu a fost diagnosticat cu Covid-19.

ADVERTISEMENT

Evenimentele zilei din sport, marți, 12 octombrie. Edi Iordănescu și staff-ul său sunt infectați cu COVID

În absența antrenorului principal și a colaboratorilor săi, ședința de pregătire din această dimineață a fost condusă de Mihai Pintilii. Având în vedere că trebuie să-și petreacă următoarele 14 zile în izolare, Edi Iordănescu – care se confruntă, din fericire, cu o formă ușoară – va putea reveni la cârma echipei abia pe 25 octombrie.

Altfel spus, va rata următoarele două partide din Liga 1, cu nou-promovata CS Mioveni (16 octombrie), de pe teren propriu, respectiv Farul Constanța (24 octombrie), în deplasare.

ADVERTISEMENT

Mircea Rednic a adus un nou atacant la Dinamo. A fost în lotul celor de la AS Roma

Tot marți, FANATIK a dezvăluit în exclusivitate numele jucătorului cu care Mircea Rednic speră să revitalizeze compartimentul ofensiv al lui Dinamo. Este vorba despre Tomas Vestenicky, un vârf slovac de 25 de ani, aflat până mai ieri sub contract cu AS Roma.

De-a lungul carierei, acesta a mai evoluat pentru Nistra, Modena și KS Cracovia, unde a jucat alături de românii Sergiu Hanca și Cornel Râpă. De altfel, fostul căpitan al „câinilor” are numai cuvinte de laudă la adresa lui, deși nu a reușit să înscrie decât 5 goluri în cele 73 de meciuri bifate în campionatul Poloniei.

ADVERTISEMENT

FCSB, reclamată la comisii. FC Botoșani nu renunță la procentele din transferul lui Moruțan

De asemenea, scandalul iscat odată cu transferul lui Olimpiu Moruțan la Galatasaray trece la nivelul următor. Pentru că toate încercările de a afla suma oficială și termenele de plată au fost sortite eșecului, oficialii lui FC Botoșani o reclamă pe FCSB la Comisia pentru Soluționarea Litigiilor din cadrul FRF.

Ne-au tot dus cu vorba. Am încercat tot ce a fost posibil omenește să ne înțelegem cu ei pe cale amiabilă. Nu avem cu cine”, a răbufnit președintele moldovenilor, Cătălin Anton.

ADVERTISEMENT

Pe cine ar putea aduce FRF la cârma naționalei după plecarea lui Mirel Rădoi

Cum Mirel Rădoi și-a anunțat plecarea de la echipa națională imediat după ultimul meci din preliminariile CM 2022, FANATIK a analizat posibilele variante pe care le are la dispoziție Federația pentru postul de selecționer. Printre ele, Cosmin Olăroiu, Gică Hagi, dar și Adrian Mutu.

Chiar dacă nu a mai antrenat nicio echipă în ultimii 6 ani, actualul director tehnic Mihai Stoichiță rămâne la rândul său un nume demn de luat în seamă, chiar și ca o soluție de avarie. Și extrem de accesibilă, în cazul în care aducerea unui tehnician „cu nume” se va dovedi a fi o misiune imposibilă pentru Răzvan Burleanu.

Valentin Mihăilă ar putea ajunge în Bundesliga. Două echipe se luptă pentru transferul lui

Cele 60 de minute bifate în meciul de la Hamburg au fost suficiente ca Valentin Mihăilă să stârnească interesul a a două cluburi importante din prima ligă germană. Este vorba despre Hertha Berlin și Eintracht Frankfurt, care sunt gata să demareze negocierile cu Parma pentru transferul său în pauza competițională din iarnă.

Parma nu e dispusă, însă, să facă niciun rabat. Solicită 20 de milioane în schimbul său, sumă care i-ar putea face pe cei interesați să se liniștească pentru moment”, susțin cei de la SerieBNews.

ADVERTISEMENT