Sport

Evenimentele zilei din sport, marți 13 octombrie. Imagini fabuloase cu Gigi Becali. O ploaie de bani lângă Hagi! Povestea șocantă a internaționalului dorit de CFR

FANATIK vă prezintă într-un rezumat al zilei cele mai importante evenimente sportive de marți, 13 octombrie
13.10.2021 | 21:56
Evenimentele zilei din sport marti 13 octombrie Imagini fabuloase cu Gigi Becali O ploaie de bani langa Hagi Povestea socanta a internationalului dorit de CFR
Doi ani de la nunta fiicei lui Gigi Becali. Imagini fabuloase cu patronul FCSB. O ploaie de bani alături de Hagi. Video exclusiv
ADVERTISEMENT

Consumatorii români de fotbal lasă în urmă meciurile naționalei de fotbal în preliminariile CM din 2022, organizat în Qatar, și se gândesc la meciurile din etapa a 12-a a Ligii I, care au loc la sfârșitul acestei săptămâni.

Până atunci, însă, FANATIK face un rezumat al agendei zilei de miercuri, 13 octombrie.

Cornel Dinu analizează, într-un editorial, situația generată de anunțul făcut de selecționerul Mirel Rădoi după meciul cu Armenia, conform căruia nu va mai continua la cârma primei reprezentative după meciul din ultima etapă a Grupei J, în deplasare, cu Liechtenstein.

ADVERTISEMENT

Evenimentele zilei din sport, miercuri, 13 octombrie. Editorial Cornel Dinu. Mister pune tunurile pe Rădoi

„Cred că ‘neașteptarea’ acestei declarații cade bine, într-un fel educativ, și conducerii FRF. Total amatoare și nepricepută prin ceea ce a decis până acum în fotbalul nostru.

Luați numai periplul numirii selecționerilor după 2014, când li s-a dat fraudulos puterea ‘federalilor’, care nu numai că ar trebui să se ia cu mâinile de ceea ce le lipsește cu desăvârșire deasupra gâtului, dar chiar să-și dea câteva perechi de palme dacă au vreun pic de rușine”, precizează Cornel Dinu.

ADVERTISEMENT

Imagini fabuloase cu Gigi Becali. A aruncat cu o ploaie de bani pe lăutari!

Doi ani au trecut de la „nunta anului 2019” a fiicei lui Gigi Becali, iar FANATIK a intrat în posesia unor imagini de senzație cu patronul FCSB și Gică Hagi. Finanțatorul echipei bucureștene a petrecut ca în zilele bune în urmă la nunta Teodorei, un eveniment ca în povești desfășurat la Palatul Snagov de lângă București.

Gigi Becali a fost în formă maximă pe ringul de dans și a aruncat cu bani grei la lăutari . Pe imaginile în posesia cărora a intrat FANATIK, el este surprins la masă cu Gică Hagi și Teia Sponte sub privirile ginerului său, aflat în imediata apropiere.

ADVERTISEMENT

Scandal în avionul de întoarcere al lotului under 21!

Lotul României U21 a fost zguduit din temelii de un nou scandal. Concret, George Cîmpanu, Jovan Markovic și Ștefan Baiaram au avut un comportament neadecvat în aeroport și avion. Cei trei au început să se înjure și să vorbească tare, deranjând vizibil mai mulți pasageri și pe angajații companiei de zbor.

Selecționerul Florin Bratu a comentat evenimentul neplăcut, a recunoscut că a avut o discuție serioasă cu fotbaliștii, dar le-a luat apărarea jucătorilor săi, invocând durata mare de timp pe care au avut-o aceștia de când erau plecați de acasă și că sunt încă niște adolescenți.

ADVERTISEMENT

E normal să se mai înjure sau să se apostrofeze între prieteni, nu e normal că erau în public, dar cred că și domnul profesor a fost puțin cam sensibil. Repet, îmi cer scuze din nou, dar cred că s-a exagerat puțin cam mult”, a spus selecționerul Florin Bratu.

Mihai Răduț, oripilat de ceea ce a trăit în fotbalul românesc

Mijlocașul Mihai Răduț (31 de ani) s-a despărțit de Astra, în această vară, după două sezoane petrecute în tricoul giurgiuvenilor. Între timp, a semnat cu Aris Limassol, echipă aflată pe locul 3 în prima ligă cipriotă.

El susține că are mai multe salarii de recuperat de la Astra Giurgiu, care, în total, ar însuma aproximativ 50.000 de euro, motiv pentru care a depus memoriu. Însă, nu crede își va primi vreodată banii restanți.

Semnezi contract de profesionist, te crezi profesionist la Liga 1. Și, când se întâmplă o chestie din asta, îți dai seama că tu, de fapt, ai fost amator. N-are nimeni nicio putere. Până te bagă la comisii, durează câteva luni. Iar acolo amână de nu știu câte ori. Astra cere de câte ori vrea ea amânarea, poate să se amâne doi ani de zile”, a declarat jucătorul.

O vedetă de la Bayern Munchen ajunge la închisoare

Fundașul stânga Lucas Hernandez (25 de ani), campion mondial cu naționala Franței și recent câștigător al Ligii Națiunilor, trage ponoasele unei întâmplări petrecute la Madrid, în 2017, pe când era jucătorul celor de la Atletico.

Curtea Penală din Madrid a dispus reținerea lui, după o dispută avută pe stradă cu soția sa în urmă cu mai bine de patru ani, jucătorul urmând să execute șase luni de închisoare.

Conform cotidianului spaniol As, jucătorul francez trebuie să se prezinte în capitala Spaniei până la data de 19 octombrie pentru a-și începe executarea pedepsei.

Povestea șocantă a internaționalului ivorian pe care vrea să-l transfere CFR

Campioana en-titre este pe cale să dea o adevărată lovitură pe piața transferurilor! Clubul ardelean vrea să-l aducă pe fundașul Wilfried Kanon (28 de ani), care a fost legitimat, ultima dată, la clubul egiptean Pyramids FC, de care s-a despărțit în această vară.

El a mai evoluat, în România, pentru Gloria Bistrița (2012-2013) și Corona Brașov (iulie – septembrie 2013), având și 50 de selecții în naționala Coastei de Fildeș.

Înainte de a deceda, în 2014, Nicolae Manea, care l-a antrenat pe fundaș și la Gloria Bistrița și la Corona Brașov, a mărturisit că a fost la trei medici cardiologi cu ivorianul, iar toți au dat același verdict: trebuie să renunțe la fotbal.

Într-un final, fostul antrenor l-a dus pe Kanon la Institutul Național De Medicină Sportivă, iar, în mod suprinzător, medicii de aici i-au transmis că „africanii au anumite probleme care nu periclitează activitatea sportivă”, astfel că i-au oferit viza medicală.

ADVERTISEMENT