Sport

Evenimentele zilei din sport, marți 19 octombrie. Schimb de replici Gigi Becali-Edi Iordănescu. Cât poate câștiga Halep la turneul de la Moscova

FANATIK vă prezintă într-un rezumat al zilei cele mai importante evenimente sportive de marți, 19 octombrie.
19.10.2021 | 23:18
Evenimentele zilei din sport marti 19 octombrie Schimb de replici Gigi BecaliEdi Iordanescu Cat poate castiga Halep la turneul de la Moscova
ADVERTISEMENT

Conflictul dintre Gigi Becali și Edi Iordănescu escaladează, patronul FCSB-ului fiind nemulțumit de jocul echipei, chiar dacă a ajuns la a cincea victorie consecutivă în Casa Pariurilor Liga 1.

Becali i-a transmis antrenorului că singurul lucru care îl interesează e posesia și jocul echipei, nu trofeele, în timp ce Edi Iordănescu a replicat: „Campionatul se câștigă cu puncte! Restul e un lux”.

ADVERTISEMENT

Simona Halep s-a calificat în turul doi la turneul de Moscova

Simona Halep poate câștiga o sumă frumoasă la turneul WTA din Rusia și deja și-a asigurat un cec în valoare de 8200 de dolari. Jucătoarea din România a trecut în două seturi de rusoaica Anastasia Potapova, scor 6-1, 6-4.

Pentru prezența în primul tur Halep a mai încasat un cec de 6650 de dolari. Deși s-a calificat doar în turul al doilea, Simona Halep a primit deja 14.850 de dolari. Dacă va reuși să se impună la WTA Kremlin Cup, numărul 19 mondial va câștiga 68.750 de dolari.

ADVERTISEMENT

Constantin Nica refuză să rezilieze cu Dinamo deși Rednic nu îl dorește

FANATIK a aflat în exclusivitate că fundașul dreapta al „câinilor” nu mai intră în vederile antrenorului Mircea Rednic și conducerea clubului a încercat să negocieze rezilierea contractului cu Nica.

Jucătorul a refuzat însă și va continua să se antreneze cu echipa: „Am avut o discuție cu Mircea Rednic despre jucători și deocamdată nu intră în vederile sale. Doar la antrenamente”, a spus și Iuliu Mureșan la Digi Sport.

ADVERTISEMENT

Ante Roguljic, jucătorul Universității Craiova, a fost aproape să semneze cu Dinamo

FANATIK a aflat în exclusivitate că mijlocașul ofensiv croat al lui Laurențiu Reghecampf care a debutat cu gol în Liga 1 în meciul cu Academica Clinceni a fost aproape să semneze cu Dinamo, însă a fost refuzat.

Tot site-ul nostru a anunțat că ultimul transfer al Craiovei a semnat un contract valabil doar pentru trei luni, iar dacă va confirma în iarnă i se va prelungi automat contractul pentru încă trei ani și trei luni.

ADVERTISEMENT

Drama lui Eric de Oliveira, cel mai bun marcator străin din Liga 1

FANATIK a stat de vorbă cu Eric de Oliveira, mijlocașul care a reușit să înscrie 66 de goluri în Casa Pariurilor Liga 1 și să doboare recordul unui alt brazilian, Wesley Lopez.

Jucătorul are mari probleme de sănătate și nici măcar nu mai poate merge normal din cauza unei artere înfundate la picior. Eric va merge în Brazilia pentru investigații și cel mai probabil va suferi o nouă operație. Brazilianul și-a încheiat contractul cu Gaz Metan Mediaș și e pe cale să pună punct carierei de fotbalist.

Istvan Kovacs, lăudat după ce a arbitrat Club Brugge – Manchester City

Unul dintre cei mai buni arbitri români a avut o prestație foarte apreciată la meciul din grupele Champions League dintre Club Brugge și Manchester City.

Brigada VAR a lui Kovacs nu a avut deloc un meci ușor și a trebuit să intervină promt în primele 15 minute ale meciului, când au fost anulate două goluri ale „cetățenilor” marcate din poziții de ofsaid.

Florin Călinescu Show revine pe micile ecrane

FANATIK a stat de vorbă cu Florin Călinescu înainte de debutul la Prima TV a emisiunii „Florin Călinescu Show”: „Va fi un show așa cum îl știți deja, o emisiune făcută cu mânuțele astea două, un show care a scris istorie și care va mai scrie”, îi asigură acesta pe fani.

Călinescu a mărturisit pentru FANATIK că este gata să reia și celebra emisiune „Procesul Etapei”, un alt proiect de succes al omului de televiziune pe care l-a lansat în urmă cu mulți ani la PRO TV: „Ne jucăm și cu ideea de a relua «Procesul etapei»! Sunt niște păreri pentru o emisiune vineri seară, înainte de etapă, eu parcă m-aș duce, totuși, luni cu «Procesul», când se termină nebunia. Vom vedea și vom lua împreună o decizie”.

ADVERTISEMENT