Sport

Evenimentele zilei din sport, marți 4 ianuarie. Flavius Stoican face curățenie la Dinamo. Motivul principal pentru care Gigi Becali l-a păstrat pe Claudiu Keşeru la FCSB

FANATIK vă prezintă într-un rezumat al zilei cele mai importante evenimente sportive de marți, 4 ianuarie. Stoican face curățenie la Dinamo. Motivul principal pentru care Gigi Becali l-a păstrat pe Keşeru la FCSB.
04.01.2022 | 23:34
Evenimentele zilei din sport marti 4 ianuarie Flavius Stoican face curatenie la Dinamo Motivul principal pentru care Gigi Becali la pastrat pe Claudiu Keseru la FCSB
Flavius Stoican face curățenie la Dinamo
ADVERTISEMENT

Flavius Stoican îşi începe al treilea mandat la Dinamo cu o curăţenie, iar FANATIK a aflat motivul principal pentru care Gigi Becali l-a păstrat pe Claudiu Keşeru la FCSB. Acestea sunt doar câteva dintre cele mai importante evenimente sportive ale zilei de marți, 4 ianuarie.

Flavius Stoican face curățenie la Dinamo

FANATIK a aflat că Flavius Stoican va scăpa de oamenii lui Mircea Rednic, care au făcut parte din staff-ul tehnic al lui Dinamo. Mai exact, pe lista plecărilor se află Iulian Mihăescu (antrenor secund), Florentin Rădulescu (antrenor cu portarii) şi Andrei-Ionuţ Antoce (preparator fizic).

ADVERTISEMENT

Motivul principal pentru care Gigi Becali l-a păstrat pe Claudiu Keşeru la FCSB până în vară

Din informaţiile FANATIK, Gigi Becali l-a păstrat pe Claudiu Keşeru pentru golul marcat de acesta în derby-ul FCSB – Dinamo 6-0, când a deschis scorul dintr-o lovitură liberă şi a fost unul dintre cei mai buni oameni de pe teren.

Florin Răducioiu revine la Dinamo

Aşa cum FANATIK a anunţat în exclusvitate, Florin Răducioiu revine la Dinamo şi va fi prezentat oficial pe 5 ianuarie, de la ora 12:00, într-o conferinţă de presă. Tot atunci va oferi primele declaraţii şi Flavius Stoican.

ADVERTISEMENT

Nicolo Napoli, primul antrenament la FC U Craiova

Nicolo Napoli a ajuns la Craiova, așa cum FANATIK a anunțat în exclusivitate, şi a efectuat primul antrenament cu FC U, fiind la al optulea mandat pe banca oltenilor. Cu toate acestea, oficialii formaţiei din Bănie au susţinut că antrenorul italian nu a semnat încă un contract.

„Prima sesiune de pregătire a echipei din acest an a fost condusă de Nicolo Napoli, care nu a semnat până în momentul de față un contract cu gruparea alb-albastră”, au anunţat oficialii lui FC U Craiova pe contul oficial de Facebook.

ADVERTISEMENT

David Popovici, interviu eveniment pentru Fanatik

Reporterul FANATIK Marian Popovici a realizat un interviu eveniment cu David Popovici, cel care a câştigat în 2021 titlul de cel mai bun tânăr sportiv european.

„Într-o zi obișnuită mă trezesc cu două ore înainte de antrenament pentru a mânca, pe la 04:30. Este un obicei mai special, funcţionează la mine… Să am timp să se digere mâncarea, dar să şi mănânc destul. După masă, mai dorm o oră, apoi plec spre antrenament. Mai întâi am sală, la 06:30, apoi primul antrenament, de la 07:00”, a dezvăluit David Popovici.

ADVERTISEMENT

Liverpool a cerut amânarea meciului cu Arsenal din semifinalele Cupei Ligii Angliei

Liverpool are probleme serioase din cauza numărului mare de infectări cu noul coronavirus, din cadrul clubului. Astfel că formația de pe Anfield a cerut amânarea meciului cu Arsenal din semifinalele Cupei Ligii Angliei.

„Confirmăm faptul că am cerut amânarea meciului tur cu Arsenal, de joi, din semifinalele Cupei Ligii Angliei, din cauza numărului de persoane suspecte de COVID-19, din cadrul clubului, care a escaladat”, se arată în comunicatul emis de Liverpool, pe contul personal de Twitter.

Pasiunea secretă a boierului Valeriu Iftime, patronul de la FC Botoşani

Valeriu Iftime a dezvăluit pentru FANATIK cum arată oaza sa de linişte, locul unde fuge de nebunia de zi cu zi, dar şi marea sa pasiune în care investeşte bani grei.

„Scutirea” primită de Novak Djokovic a provocat o adevărată revoltă

Organizatorii primului turneu de Mare Șlem al anului au anunțat că Novak Djokovic va juca la Australian Open, deși nu este vaccinat anti Covid-19, iar reacțiile de dezaprobare nu se mai opresc.

ADVERTISEMENT