Sport

Evenimentele zilei din sport, marți, 8 februarie. Gigi Becali le face cadouri scumpe preferaților săi de la FCSB. Petre Cozma, distrus la 13 ani de la moartea fiului său

FANATIK vă prezintă într-un rezumat al zilei cele mai importante evenimente sportive de marți, 8 februarie. Cadourile făcute de Gigi Becali jucătorilor și drama lui Petre Cozma sunt doar câteva dintre ele.
09.02.2022 | 00:06
Evenimentele zilei din sport marti 8 februarie Gigi Becali le face cadouri scumpe preferatilor sai de la FCSB Petre Cozma distrus la 13 ani de la moartea fiului sau
Gigi Becali, Petre Cozma. FOTO: sportpictures.eu, colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

FANATIK îți propune o sinteză a celor mai importante evenimente sportive petrecute în cursul zilei de marți, 8 februarie.

La FCSB, Gigi Becali arată cât de mult își iubește jucătorii și le face cadouri care mai de care mai extravagante.

ADVERTISEMENT

În schimb, Dinamo era să rămână fără Iuliu Mureșean. Președintele a vrut să își dea demisia. Astăzi s-au împlinit 13 ani de la moartea lui Marian Cozma, iar tătăl său a deplâns dispariția sa.

Principalele evenimente sportive ale zilei de marți, 8 februarie. Iuliu Mureșan a vrut să plece de la Dinamo

Astăzi a fost o zi tensionată în Ștefan cel Mare. FANATIK a anunțat în exclusivitate că Iuliu Mureșan a vrut să își dea demisia. Președintele clubului nu mai suportă rezultatele slabe ale echipei, dar nici presiunea pe care o pun suporterii. Răzvan Zăvăleanu l-a întors însă din drumul spre Cluj.

ADVERTISEMENT

În aceeași zi, una dintre legendele lui Dinamo, Cornel Dinu, a făcut dezvăluiri savuroase în exclusivitate pentru FANATIK.

„Mister” a declarat că este „hater” al emisiunii atât de populare în România, „Survivor”, dar că este un admirator al Ilincăi Vandici, prezentatoarea de la „Bravo, ai stil”.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali, cadouri de lux pentru fotbaliștii de la FCSB

Gigi Becali își critică fotbaliștii, dar îi și iubește. De-a lungul timpului, finanțatorul lui FCSB le-a făcut mai multe cadouri preferaților săi. Cel mai recent exemplu este Octavian Popescu, care a primit o mașină în valoare de 30 de mii de euro.

13 ani de la moartea lui Marian Cozma

8 februarie este o zi neagră în sportul românesc. Astăzi s-au împlinit 13 ani de la moartea fostului handbalist Marian Cozma. Tătăl acestuia, Petre, deplânge și acum dispariția lui „Păsărilă”.

ADVERTISEMENT

„2009-2022 sunt 13 ani exact la ora asta cînd am primit telefon de la Feți că nemernicii ți-au luat viață. Doar așa hiena ucide Leul, în haită. Ne este dor de tine. Lacrimi nu prea mai sunt dar mereu ești în sufletele noastre TE VOM IUBI MEREU BĂIATUL MEU”, a scris Petre Cozma, pe Facebook.

Manchester United a ieșit din top 4, după un nou rezultat negativ

Manchester United continuă să traverseze una dintre cele mai slabe perioade din istorie. „Diavolii roșii” au jucat cu Burnley în etapa a 24-a din Premier League, dar nu au reușit decât un 1-1. Echipa lui Ralf Rangnick este acum pe locul 5, cu 39 de puncte, unul mai puțin decât West Ham.

În fotbalul european a fost însă o zi de grație pentru Alexandru Maxim. Internaționalul său a contribuit cu un gol la calificarea echipei sale, Gaziantep, în sferturile de finală ale Cupei Turciei.

ADVERTISEMENT