Sport
notix pixel id

Evenimentele zilei din sport, miercuri 20 octombrie. FCSB, șanse infime să joace meciul cu Farul. Răducioiu revine la Dinamo după 15 ani

FANATIK vă prezintă într-un rezumat al zilei cele mai importante evenimente sportive de marți, 19 octombrie.
20.10.2021 | 21:40
Evenimentele zilei din sport, miercuri 20 octombrie. FCSB, șanse infime să joace meciul cu Farul. Răducioiu revine la Dinamo după 15 ani
Evenimentele zilei din sport, miercuri 20 octombrie. FCSB, șanse infime să joace meciul cu Farul. Răducioiu revine la Dinamo după 15 ani
ADVERTISEMENT

FCSB trece prin momente extrem de dificile după ce la echipă a izbucnit un focar de COVID-19, nu mai puțin de opt jucători fiind infectați cu noul coronavirus.

Pe lângă toate aceste probleme medicale se adaugă un șir nesfârșit de jucători accidentați. FANATIK a aflat că Andrei Miron are probleme musculare și are șanse mici să fie apt pentru meciul cu Farul Constanța, în timp ce Ivan Mamut se va opera și nu va mai juca în acest an.

Gigi Becali, un car de nervi după noul protocol COVID-19 impus de FRF: „Nu mă mai interesează! Să facă ce vor!”

FRF a impus un nou protocol cu privire la COVID-19 din cauza creșterii numărului de cazuri în Casa Pariurilor Liga 1, însă jucătorii vaccinați nu vor fi în continuare testați.

ADVERTISEMENT

Acest lucru l-a scos din sărite pe Gigi Becali, care este total împotriva vaccinării și a izbucnit în exclusivitate pentru FANATIK: „Nu mă mai pricep la vaccin, nu mă mai pricep la fotbal. Să facă ce vor. Nu mă mai interesează”.

Cele mai importante schimbări din noul protocol anti-COVID-19

FRF a emis pe 20 octombrie un nou protol anticovid intitulat „Protocol desfășurare competiții” și care are nu mai puțin de 20 de pagini.

ADVERTISEMENT

E de reținut faptul că se menține decizia ca jucătorii vaccinați să nu fie testați înainte de meciuri, însă apar și tot felul de reguli bizare pentre rezerve și antrenori și restricții cu privire la ședințele tehnice din vestiare și fără… streching.

Florin Răducioiu, din ce în ce mai aproape de Dinamo

FANATIK a aflat în exclusivitate că fostul mare jucător al lui Dinamo va fi noul director sportiv al lui Dinamo și va semna în zilele următoare un contract valabil pe doi ani, cu un salariu de doar 1500 de euro, deși i s-a propus un salariu de 2000 de euro.

ADVERTISEMENT

Florin Răducioiu revine astfel după aproape 15 ani la Dinamo. Coechipier cu Mircea Rednic, Răducioiu a mai fost pentru scurt timp în 2007 directorul sportiv al „câinilor” însă a renunțat la funcție după scurt timp.

Adrian Ropotan, radiografie despre decăderea lui Dinamo: „De la meciul cu Lazio a luat-o totul la vale!”

Fostul jucător al lui Dinamo care a cucerit cu Mircea Rednic ultimul titlu al „câinilor” consideră că lucrurile au mers doar în rău de la ratarea dramatică a calificării în grupele Champions League în fața lui Lazio.

ADVERTISEMENT

„A fost un hop acel eșec cu Lazio și de acolo lucrurile au luat-o la vale și s-au schimbat mai multe”, a spus Adrian Ropotan într-un interviu amplu în exclusivitate pentru FANATIK.

Suma uriașă primită de Emma Răducanu, noua ambasadoare Dior

Emma Răducanu a semnat al doilea contract de publicitate după ce a câștigat turneul de Grand Slam de la US Open. După ce a încheiat un parteneriat cu brandul Tiffany & Co, jucătoarea britanică de 18 ani a devenit noua ambasadoare Dior.

ADVERTISEMENT

Emma Răducanu va promova colecțiile de haine create de Maria Grazia Chiuri, dar și pe cele de îngrijire a pielii și machiaj supervizate de Peter Philips.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria SPORT
A apărut noua revistă Fanatik
  • NOUL FANATIK, prima revistă de sport pe hârtie lucioasă
  • 84 pagini de emoții, la NUMAI 5 lei
A apărut noua revistă Fanatik