Sport

Evenimentele zilei din sport, miercuri, 9 februarie. FCSB transferă pentru a acoperi un post cu probleme. Chelsea – Palmeiras în finala Campionatului Mondial al Cluburilor

FANATIK vă prezintă într-un rezumat al zilei cele mai importante evenimente sportive de miercuri, 9 februarie. FCSB îl transferă pe Florin Achim. Chelsea - Palmeiras în finala Campionatului Mondial al Cluburilor.
09.02.2022 | 23:59
Evenimentele zilei din sport miercuri 9 februarie FCSB transfera pentru a acoperi un post cu probleme Chelsea  Palmeiras in finala Campionatului Mondial al Cluburilor
ADVERTISEMENT

FCSB îl transferă pe fundașul Florin Achim, iar Chelsea și Palmeiras se vor duela în finala Campionatului Mondial al Cluburilor. Acestea sunt doar câteva dintre cele mai importante evenimente sportive ale zilei de miercuri, 9 februarie.

FCSB îl transferă pe Florin Achim

FANATIK a aflat în exclusivitate că FCSB îl va transfera pe fundașul dreapta Florin Achim (30 de ani), care în ultimele cinci sezoane a evoluat pentru Academica Clinceni.

ADVERTISEMENT

Acesta va semna până în vară cu formația patronată de Gigi Becali.

Dan Petrescu a cerut acum încă două transferuri

Roger și Cristopher Braun vor fi, din vară, jucătorii campioanei CFR Cluj, însă FANATIK a aflat că antrenorul Dan Petrescu nu vrea să mai aștepte până atunci.

Astfel, șefii campioanei României s-au interesat în ce condiții pot fi aduși cei doi fotbaliști, iar UTA și FC Botoșani sunt dispuse să îi lase pe jucători să plece mai devreme la formația ardeleană doar în schimbul unei sume de bani.

ADVERTISEMENT

Victor Angelescu îi răspunde impresarului Florin Manea

Victor Angelescu a vorbit, în exclusivitate, pentru FANATIK, despre acuzațiile lui Florin Manea și a explicat că nu se pune problema înlocuirii lui Mihai Iosif cu Marius Șumudică.

„Nu e nicio situație. În momentul de față nu schimbăm antrenorul! Vom vedea după aceste meciuri care a fost jocul echipei, unde ne situăm și care erau așteptările.

ADVERTISEMENT

Mai are meciuri, poate să câștige și dup-aia nu știu, poate să piardă și apoi dacă avem o serie foarte proastă o să luăm o altă decizie. Nu știu ce să zic deocamdată”, a declarat Victor Angelescu, în exclusivitate, pentru FANATIK.

Chelsea – Palmeiras în finala Campionatului Mondial al Cluburilor

Chelsea s-a impus la limită în fața lui Al Hilal, scor 1-0, și s-a calificat în finala Campionatului Mondial al Cluburilor.

ADVERTISEMENT

În ultima fază, londonezii o vor întâlni pe Palmeiras, sâmbătă, 12 februarie, de la ora 18:30.

ADVERTISEMENT