Sport

Evenimentele zilei din sport, sâmbătă 18 decembrie. 6 meciuri amânate în Premier League din cauza COVID-19. Barcelona, victorie pe final cu Elche

FANATIK vă prezintă într-un rezumat al zilei cele mai importante evenimente sportive de sâmbătă, 18 decembrie. 6 meciuri au fost amânate în Premier League din cauza COVID-19, iar Barcelona a câștigat greu cu Elche.
19.12.2021 | 00:08
Evenimentele zilei din sport sambata 18 decembrie 6 meciuri amanate in Premier League din cauza COVID19 Barcelona victorie pe final cu Elche
ADVERTISEMENT

Problemele cauzate de COVID-19 în Premier League, unde au fost amânate șase meciuri și victoria inextremis a Barcelonei împotriva lui Elche, sunt doar câteva dintre evenimentele sportive ale zilei de sâmbătă, 18 decembrie.

Emma Răducanu, favorită la titlul de ”Personalitatea sportivă a anului în Marea Britanie”

Câștigătoarea turneului de Grand Slam de la US Open este unul dintre cei mai iubiți sportivi din Marea Britanie și un adevărat star în primă ascensiune.

ADVERTISEMENT

Astfel, Emma Răducanu ar putea primi duminică, 19 decembrie, titlul de ”Personalitatea sportivă a anului în Marea Britanie” în urma unei ceremonii  premiere a BBC.

Alex Țârlea, românul care a debutat în La Liga pentru Alaves

Alex Țârlea s-a născut în Spania însă este mândru de faptul că poate reprezenta România. Mijlocașul dreapta în vârstă de 21 de ani care a debutat și la naționala României U21 a debutat în campionatul Spaniei pentru Alaves.

ADVERTISEMENT

Românul a intrat pe teren în minutul 76 al meciului cu Rayo Vallecano pierdut în deplasare cu scorul de 2-0. Țârlea s-a format la cademia lui Real Madrid unde a jucat zece ani: „M-am născut în Spania, părinţii mei au ajuns în Spania acum peste 20 de ani. Acolo am fost crescut, dar m-am obişnuit să vorbesc şi româneşte. Au fost 10 ani foarte buni la Real Madrid, foarte intenşi. Ar fi ceva foarte important să joc la EURO U21, o mândrie să-mi reprezint ţara, sper ca prin muncă să reuşesc acest lucru”, a mai spus Alex Țîrlea pentru canalul oficial al Federației Române de Fotbal, FRF TV.

Arsenal, victorie în Premier League într-o etapă cu șase meciuri amânate

Arsenal Londra a reușit să câștige cu 4-1 împotriva lui Leeds United, în singurul meci care s-a disputat sâmbătă, 18 decembrie, după ce alte cinci meciuri au fost amânate din cauză cazurilor de COVID-19 de la echipele implicate.

ADVERTISEMENT

Aston Villa – Burnley este al șaselea joc din etapa a 17-a care a fost amânat, după partidele Manchester United – Brighton, Southampton – Brentford, Watford – Crystal Palace, West Ham United – Norwich City şi Everton – Leicester City.

Barcelona, victorie chinuită cu Elche

Catalanii au câștigat cu emoții partida cu Elche, scorul 3-2, cu un gol marcat de Gonzalez în minutul 85 al partidei de pe Camp Nou.

ADVERTISEMENT

Pentru echipa antrenată de Xavi au mai marcat Jutgla (min.16) și Gavi (min.19), în timp ce Elche a reușit să revină de la 2-0 în decurs de doar trei minute.

Laurențiu Reghecampf, furios după Gaz Metan Mediaș – Universitatea Craiova 1-1

Antrenorul Universității Craiova a fost un car de nervi la finalul partidei cu Gaz Metan și a fost și mai iritat când a fost întrebat dacă patronul Mihai Rotaru este nemulțumit de rezultatele echipei și s-a luat de reporterul Digi Sport.

„Nu aveți cum să spuneți că am început slab. Uitați-vă la fiecare gol pe care îl primim și o să găsiți răspunsul. E o întrebare prostească pe care mi-o puneți. Sunt 100% sprijit. Altă întrebare!”, a spus nervos Reghe.

Rapid, doar egal cu FC Botoșani. Poate ieși de pe locurile de playoff dacă Dinamo nu încurcă Farul Constanța

Rapidul nu a reușit decât un rezultat de egalitate pe teren propriu împotriva celor de la FC Botoșani, scor 1-1 pe Național Arena cu șase juniori în teren.

În cazul în care Farul Constanța va câștiga împotriva lui Dinamo, giuleștenii vor termina 2021 în afara locurilor de playoff, la egalitate de puncte cu „marinarii”.

ADVERTISEMENT