Sport

Evenimentele zilei din sport, sâmbătă, 25 decembrie. Fotbalistul din Liga 1 plătit mai bine decât Chipciu și Tănase! Floyd Mayweather, cadou extravagant de Crăciun!

FANATIK vă prezintă în rezumat cele mai importante evenimente sportive de sâmbătă, 25 decembrie. Cel mai bine plătit fotbalist din Liga 1 joacă la CFR! Floyd Mayweather are un ceas gravat cu diamante de 260 de karate.
26.12.2021 | 00:30
Evenimentele zilei din sport sambata 25 decembrie Fotbalistul din Liga 1 platit mai bine decat Chipciu si Tanase Floyd Mayweather cadou extravagant de Craciun
ADVERTISEMENT

FANATIK a aflat că mijlocașul islandez Runar Mar Sigurjonsson primește, lunar, la CFR Cluj, suma de 37.500 de euro.

Fostul boxer american Floyd Mayweather (44 de ani) și-a adăugat la colecția de ceasuri de lux un exemplar în valoare de 18 milioane de euro, gravat cu diamante de 260 de carate, șlefuite cu smarald.

ADVERTISEMENT

Noua „casă” a echipei de fotbal Rapid va fi dată în folosință la începutul anului 2022. Unul dintre constructori a făcut anunțul mult așteptat, publicând și câteva poze din incinta arenei.

Acestea și alte câteva sunt evenimentele zilei din sport, pe care FANATIK vi le prezintă în rezumat.

ADVERTISEMENT

El este cel mai bine plătit fotbalist din Liga 1!

Florin Tănase şi Alex Chipciu erau ‘regii salariilor’ în Liga 1, însă FANATIK a aflat că un alt fotbalist este campion. Runar Mar Sigurjonsson este cel mai bine plătit jucător din România. Mijlocașul islandez de la CFR Cluj primeşte anual de 450.000 de euro, adică 37.500 de euro pe lună.

Mijlocaşul de 31 de ani a ajuns în Gruia din februarie 2021 ca jucător liber de contract, după despărţirea de Astana, care se confruntă cu probleme financiare. Până la el, cel mai mare salariu lunar din Liga 1, 38.000 de euro, îl primea Chipciu la FCSB, în 2015.

ADVERTISEMENT

FANATIK a anunţat în exclusivitate cine sunt cei 12 jucători pe care Dan Petrescu i-a pus pe lista plecărilor, iar Sigurjonsson este unul dintre ei. Fotbalistul are două opţiuni: acceptă o reducere salarială şi rămâne la CFR Cluj sau va fi împrumutat.

Floyd Mayweather, cadou extravagant de Crăciun!

Fostul boxer american Floyd Mayweather (44 de ani) și-a adăugat la colecția de ceasuri de lux un exemplar în valoare de 18 milioane de euro. Ultima achiziție este unul de la firma Jacob&Co, din colecția Billionaire.

ADVERTISEMENT

Accesoriul este gravat cu diamante de 260 de carate, șlefuite cu smarald. „Am ajuns în top fără să îmi pese, așa că de ce ar trebui să încep acum? 18 milioane de dolari pentru un ceas”, a fost mesajul de la postarea lui Floyd Mayweather.

Ceasurile nu sunt singura pasiune a singurului pugilist neînvins la profesionism. Fostul boxer are și un garaj impresionant de mașini, care mai de care mai luxoase.

Vești bune pentru rapidiști

Noua „casă” a Rapidului va fi dată în folosință la începutul anului 2022. Unul dintre constructori a făcut anunțul mult așteptat, publicând și câteva poze din incinta arenei.

Stadionul din Giulești este gata pentru mult așteptata revedere cu suporterii clubului Rapid. Un proiect de referință pentru sportul românesc, acesta cuprinzând pe lângă terenul de fotbal, și săli de antrenamente pentru sporturi precum karate, box, judo, atletism, popice.

Cu o suprafață desfășurată construită de 40.522 mp, acesta beneficiază de 14.050 de locuri pentru spectatori, 184 locuri de parcare și 7.560 mp de gazon natural ranforsat sintetic”, se arată în comunicatul publicat de Concelex, unul dintre constructorii „bijuteriei” din Giulești.

Având în vedere capacitatea redusă, oficialii Rapidului intenționează ca derby-urile din Casa Pariurilor Liga 1 să se dispute pe Arena Națională, cum s-a întâmplat și până acum.

Reacţia cititorilor FANATIK după ce Mirel Rădoi a anunţat că Dinamo nu va retrograda

Fostul selecționer Mirel Rădoi a aruncat bomba finalului de an şi a susţinut că Dinamo va fi salvată, chiar dacă va termina pe loc de retrogradare. „Eu spun că indiferent ce se va întâmpla cu Dinamo, nu va retrograda.

Şi dacă va retrograda sportiv sunt sigur, din informaţiile pe care le am, că vor fi 18 echipe. Eu nu cred că Liga, Federaţia şi televiziunile îşi pot permite ca un brand atât de puternic să retrogradeze”, a declarat Mirel Rădoi.

Iar reacțiile nu au întârziat. „Oricum era de aşteptat să facă şi 20 de echipe să scape, dar la cât de fals este acest campionat, nu mă mai miră nimic”, este de părere unul dintre cititorii FANATIK.

Dacă termină pe ultimele două locuri şi măresc ăştia iar numărul de echipe, suntem iar înainte de ’90. În cazul ăsta, absolut toate celelalte echipe trebuie să refuze să intre pe teren. Devine circ, nu fotbal”, consideră un altul.

Nu e posibil aşa ceva, să jonglezi cu regulamentele doar ca să ţii o echipă în Liga 1 pentru numele pe care îl are. Este o ruşine a fotbalului ce face această federaţie. Alte echipe au retrogradat sau, mai rău, s-au desfiinţat”, este de părere alt cititor.

Cred că în viitor vom avea 24 de echipe, salvând mereu echipa Dinamo”, susține, ironic, unul dintre cititorii FANATIK.

În ritmul ăsta şi dacă Dinamo continuă aşa, peste cinci ani vor fi 36 de echipe în prima ligă” și „Se vor face două campionate: unul doar cu Dinamo şi încă unul cu 16 echipe” sunt alte păreri exprimate.

Aston Villa a rămas fără antrenor pentru următoarele două etape

Sosirea tehnicianului englez Steven Gerrard la Aston Villa a avut efect, echipa sa reușind patru victorii în 6 meciuri. În următoarele două partide, însă, antrenorul nu va putea sta pe bancă, fiind în izolare după ce a fost depistat pozitiv.

Astfel, fostul tehnician al lui Rangers FC nu va sta pe bancă la meciul cu Chelsea, programat duminică, și nici la cel cu Leeds. În cazul celei de-a două confruntări, care va avea loc pe 28 decembrie, există posibilitatea ca ea să nu se dispute.

Formația din West Yorkshire nu va juca nici mâine, cu Liverpool, din pricina numărului mare de jucători depistați pozitiv la testele pentru Covid-19. Informația privind situația lui Gerrard a fost transmisă pe canalul Twitter al clubului, în această seară.

Urarea Nadiei Comăneci în prima zi de Crăciun

Cea mai valoroasă gimnastă din toate timpurile, Nadia Comăneci, petrece Sărbătorile de Crăciun în Canada, dar a dorit să transmită un mesaj pentru copiii din România. „Zeița de la Montreal” nu a uitat de perioada copilăriei și a ținut să recite primele trei strofe ale poeziei „Iarna pe uliță”, scrisă de George Coșbuc.

La final, „Zeița de la Montreal” a avut și un mesaj pentru copiii din România. „La mulți ani, copii! Sărbători frumoase, Crăciun fericit și multe cadouri de la Moș Crăciun! La mulți ani!”, a transmis ea.

Nadia Comăneci este destul de activă pe rețelele de socializare. Pe 24 decembrie ea a urat „Sărbători fericite!” pe contul de twitter, atașând mesajului o poză cu ea îmbrăcată în ie.

ADVERTISEMENT