Sport

Evenimentele zilei din sport, sâmbătă 4 decembrie. Mircea Rednic, susținut de conducere în războiul cu unii jucători. Xavi, primul eșec ca antrenor la Barcelona

FANATIK vă prezintă într-un rezumat al zilei cele mai importante evenimente sportive de sâmbătă 4 decembrie. La Dinamo au fost tensiuni după eșecul cu Academica Clinceni, scor 0-1.
05.12.2021 | 01:28
Evenimentele zilei din sport sambata 4 decembrie Mircea Rednic sustinut de conducere in razboiul cu unii jucatori Xavi primul esec ca antrenor la Barcelona
ADVERTISEMENT

Tot sâmbătă, Farul a dat lovitura cu Rapid, scor 2-0, și urcă pe podium în Liga 1. Iar Mihai Stoica a făcut scandal după victoria obținută de CFR Cluj cu Chindia, scor 1-0. S-a cerut un henț la Costache, omul cu pasa decisivă la singurul gol al partidei, marcat de Omrani.

Mircea Rednic îi pune pe cei din conducere să aleagă între el și jucători

FANATIK a aflat în exclusivitate discuția din miez de noapte între Mircea Rednic și conducerea clubului, după rușinea în fața celor de la Academica Clinceni. Mesajul transmis de antrenor: „Ori ei, ori eu!”.

ADVERTISEMENT

Imediat după finalul meciului antrenorul a avut o ședință cu cei din conducere, iar Rednic a primit credit total din partea acestora și este pregătit să ia măsuri extrem de dure, printre cei vizați fiind Torje, Filip și Sorescu.

Răzvan Zăvăleanu, susținere necondiționată pentru Mircea Rednic

Contactat de FANATIK, reprezentantul administratului judiciar al clubului a declarat postul lui Mircea Rednic nu este în pericol și nu se pune problema ca acesta să fie îndepărtat.

ADVERTISEMENT

„Nu s-a discutat despre înlocuirea lui Mircea Rednic si nu cred ca mai este cazul de schimbări”, a punctat Răzvan Zăvăleanu în exclusivitate pentru FANATIK.

Farul Constanța, victorie clară în fața Rapidului

Echipa lui Gheorghe Hagi a urcat pe podium după victoria cu 2-0 în fața Rapidului într-o partidă în care scorul putea fi mai mare iar Betancor a ratat ocazia campionatului.

ADVERTISEMENT

Pentru „marinari” au înscris Virgil Ghiță în minutul 42 din pasa lui Alex Pitu, iar scorul a fost majorat de Andrei Ciobanu în minutul 59, după o pasă decisivă a aceluiași Pitu.

Fanii din Premier League, omagiu pentru un copil de 6 ani ucis

Cazul Arthur Labinjo-Hughes, băiețel de șase ani abuzat și ucis de tatăl său și mama vitregă, a șocat Marea Britanie. Drama băiețelului a făcut înconjurul țării iar suporterii nu au putut trece peste acest eveniment tragic.

ADVERTISEMENT

Deși puștiul a murit în iunie 2020, procesul a fost finalizat abia în această săptămână, așa că micul fan a lui Birmingham City a fost omagiat în minutul 6 al mai multor partide din Albion.

Robert Lewandowski îi răspunde lui Lionel Messi cu o „dublă”

Atacantul lui Bayern Munchen a marcat de două ori în victoria cu 3-2 în deplasare cu Borussia Dortmund. Gazdele au contestat vehement arbitrajul.  în timp ce câștigorul Balonului de Aur, Lionel Messi nu a avut prea multe realizări în meciul împotriva lui Lens.

Paris Saint-German a reușit să smulgă doar un rezultat de egalitate în prelungirile partide, după un gol marcat Wijnaldum, după un assist al lui Kylan Mbappe. Lionel Messi nu a reușit să le dea peste nas contestatarilor și a făcut un meci șters fără prea multe realizări.

Barcelona, prima înfrângere cu Xavi pe bancă

Barcelona a pierdut primul meci din mandatul lui Xavi. Catalanii au pierdut pe teren propriu în fața celor de la FC Sevilla, scor 0-1, după golul marcat în minutul 79 de către Juanmi.

Iar Real Madrid profită de eșecurile rivalelor, inclusiv al lui Atletico, și se distanțează în fruntea clasamentului din Primera Division.

ADVERTISEMENT