Sport

Evenimentele zilei din sport, sâmbătă, 9 octombrie. Emma Răducanu, eliminată de la Indian Wells. Interes uriaș pentru bilete la România – Armenia

FANATIK vă prezintă într-un rezumat al zilei cele mai importante evenimente sportive de sâmbătă, 9 octombrie.
09.10.2021 | 23:00
Evenimentele zilei din sport sambata 9 octombrie Emma Raducanu eliminata de la Indian Wells Interes urias pentru bilete la Romania  Armenia
ADVERTISEMENT

Chiar dacă toate campionatele puternice ale Europei s-au întrerupt pentru a face loc preliminariilor Campionatului Mondial din 2022, agenda sportivă a zilei de sâmbătă, 9 octombrie nu duce lipsă de evenimente importante.

Spre exemplu, vă propunem să ne îndreptăm atenția asupra tenisului, pentru că regina de la US Open, Emma Răducanu, a fost eliminată încă din turul doi al turneului de la Indian Wells, după un eșec usturător, scor 2-6, 4-6, suferit în fața bielorusei Aliaksandra Sasnovich.

ADVERTISEMENT

Evenimentele zilei din sport, sâmbătă, 9 octombrie. Emma Răducanu, eșec surprinzător la Indian Wells

Aliaksandra a făcut un meci mare azi. A fost mult mai bună ca mine şi merita victoria. Şi-a făcut perfect planul de joc. Oarecum sunt mulţumită de ceea ce s-a întâmplat, am de învăţat. A fost o lecţie”, a declarat, la finalul meciului, sportiva britanică de origine română, care a ratat astfel duelul cu Simona Halep.

Participarea la turneul din California îi asigură, însă, un cec în valoare de 29.045 de dolari şi 10 puncte în ierarhia mondială. După o scurtă pauză, aceasta va merge la Kremlin Cup din Moscova, ca mai apoi să ajungă în România, pentru Transilvania Open.

ADVERTISEMENT

Se anunță o atmosferă incendiară la România – Armenia. Suporterii iau cu asalt arena din Ghencea

Între timp, suporterii români au cumpărat aproape toate cele 15.000 de bilete pentru primul meci al echipei naționale găzduit de noua arenă din Ghencea. Sâmbătă, la orele amiezii, mai erau disponibile doar 614 tichete, la Family Zone (inelul 2) și Peluza Nord (inelul 2).

Eșecul suferit în Germania, scor 1-2, îi obligă pe „tricolori” să obțină toate cele trei puncte în fața Armeniei. Partida este programată luni, 11 octombrie, la 21:45.

ADVERTISEMENT

România U21, eșec usturător în amicalul cu Mexic U21

În schimb, naționala de tineret a României a pierdut fără drept de apel, scor 1-3, partida amicală în compania reprezentativei similare a Mexicului, ultima disputată în cantonamentul din Marbella.

Golurile nord-americanilor au fost marcate de Jordan Carillo (29), Juarez (41), Martinez (48 pen.), în timp ce golul de onoare al elevilor lui Florin Bratu a venit cu 10 minute înaintea fluierului final, prin prisma erorii comise de același Juarez, care a trimis mingea în propria poartă.

ADVERTISEMENT

Facundo Ferreyra nu mai vine la CFR Cluj

Tot sâmbătă, FANATIK a dezvăluit, în exclusivitate, că transferul lui Facundo Ferreyra la CFR Cluj nu mai este de actualitate. Deși acesta efectuase inclusiv vizita medicală și părea decis să-și pună semnătura pe contract, oficialii campioanei au sistat negocierile, din cauza pretențiilor exagerate ale impresarilor.

Simpla posibilitate ca această mutare să se realizeze a stârnit o sumedenie de reacții în presa internațională, prin prisma CV-ului impresionant al atacantului argentinian, care a evoluat de-a lungul carierei pentru echipe precum Șahtior Donețk, Newcastle, Espaniol sau Benfica.

Rednic taie în carne vie la Dinamo. Salif Cisse nu va fi oprit în lot

În altă ordine de idei, primele 45 de minute ale amicalului cu Petrolul Ploiești au fost suficiente ca Mircea Rednic să ia decizia finală în privința atacantului Salif Cisse. FANATIK a aflat că acesta nu va face parte din lotul lui Dinamo.

În schimb, tehnicianul s-a arătat încântat de prestația tânărului Cătălin Măgureanu, care a reușit să înscrie de două ori în poarta „lupilor galbeni”, la doar o zi după golurile marcate pentru echipa secundă în fața celor de la FCSB 2.

Lionel Messi, primul interviu după transferul la PSG: „Nu mă simt favorit pentru Balonul de Aur”

De asemenea, Lionel Messi a acordat primul interviu după transferul la Paris Saint-Germain. Unul în care a vorbit, printre altele, despre colegii Mbappe și Neymar, impactul cu Ligue 1, după 17 ani în Spania, dar și șansele la cucerirea Balonului de Aur.

Nu mă simt favorit şi niciodată nu mi-a plăcut să vorbesc despre asta până la rezultat. Dacă se va întâmpla asta (n.r. să câştige din nou Balonul de Aur) va fi grozav. În vară am câştigat trofeul care îmi lipsea (n.r. Copa America). Nu vreau să mă gândesc acum la un nou Balon de Aur”, a mărturisit starul argentinian.

ADVERTISEMENT