Sport

Evenimentele zilei din sport, marți 9 noiembrie. Simona Halep, în sferturi la WTA Linz. Dinamo și-a găsit fundaș dreapta

Fanatik vă prezintă în rezumat principalele evenimente din sport ale zilei de marți 9 noiembrie. Simona Halep a reușit să se califice în optimi, iar Dinamo a transferat un fundaș dreapta: Gluhakovic.
09.11.2021 | 22:40
Evenimentele zilei din sport marti 9 noiembrie Simona Halep in sferturi la WTA Linz Dinamo sia gasit fundas dreapta
ADVERTISEMENT

Victoria Simonei Halep în optimile de finală ale turneului WTA de la Linz, transferul fundașului dreapta austriac Petar Gluhakovic la Dinamo sau continuarea pe toate planurile a războiului dintre FCSB și CSA Steaua sunt doar câteva dintre cele mai importante subiecte sportive ale zilei de marți, 9 noiembrie.

Simona Halep a învins-o pe Aliaksandra Sasnovich la WTA Linz

Simona Halep a trecut în turul doi la turneul WTA Linz de bielorusa Aliaksandra Sasnovich în două seturi: 7-5, 6-3, după ce adversara sa a revenit în primul set de la 0-4.

ADVERTISEMENT

Cea mai bună jucătoare de tenis din România a explicat ce s-a întâmplat la scorul de 4-0: „La 4-0, în primul set, am făcut un pic pasul în spate pentru că ea a jucat mai agresiv. Sunt fericită că în cele din urmă am câștigat, dar mi-aș dori ca în meciul următor să returnez mai bine”.

Dinamo îl va semna pe fundașul dreapta austriacul Gluhakovic

FANATIK a aflat în exclusivitate detaliile contractului noului fundaș dreapta al lui Dinamo, austriacul Gluhakovic, care va semna cu „alb-roșiii” joi, 11 noiembrie.

ADVERTISEMENT

Austriacul Petar Gluhakovic va avea un salariu de doar 2.000 de euro pe lună, iar dacă va da satisfacție i se va oferi un nou contract din iarnă.

Gheorghe Mustață susține că George Ogăraru va fi dat afară de la CSA Steaua

Liderul galeriei FCSB a făcut acuzații grave la adresa lui George Ogăraru și a declarat că actualul șef al Centrului de Copii și Juniori de la CSA Steaua va fi dat afară.

ADVERTISEMENT

George Ogăraru i-a dat imediat replica acestuia și a dezmințit acest zvon lansat de liderul galeriei FCSB: „Suntem de-abia la început de drum cu toate proiectele de dezvoltare ale Academiei de Fotbal @ CSA Steaua București”, a scris oficialul echipei Armatei pe pagina sa oficială de Facebook.

FCSB a cerut anularea mărcilor CSA Steaua

FCSB continuă războiul în instanță împotriva celor de la CSA Steaua cu privire la marca „Steaua”. Instanța a amânat din nou să dea un verdict, iar următorul termen este 24 ianuarie 2022.

ADVERTISEMENT

Curtea de Apel București a anulat nu mai puțin de patru dintre cele opt mărci ale CSA Steaua înregistrate sub denumirea „Steaua”, însă atât reprezentații FCSB-ului, cât și cei ai CSA, au făcut recurs.

Bonus important pentru jucătorii CFR-ului după victoria cu Dinamo

FANATIK a aflat în exclusivitate că bonusurile pentru calificarea în grupele UEFA Conference League vor fi achitate jucătorilor săptămâna viitoare.

În conturile clubului patronat de Neluțu Varga vor intra nu mai puțin de trei milioane de euro pentru calificare în grupele celei de-a treia competiții europene inter-cluburi ca importanță și încă 166.000 de euro pentru egalul obținut cu Randers.

Digi Sport ar putea transmite Premier League de anul viitor

Un dialog extrem de interesant la emisiunea „Fotbal European”, între moderatorul Andrei Niculescu și un telespectator, ar putea fi indiciul unei adevărate lovituri pe piața media: Digi Sport să transmită Premier League începând din sezonul viitor.

Telespectatorul s-a plâns că Digi Sport nu transmite campionatul Angliei, însă prezentatorul a dat de înțeles că acest lucru s-ar putea întâmpla pe viitor: „Îmi pune emoticonul ăla cu zâmbetul. Vă rog să păstrați emoticonul ăla, să nu uitați de el! Acum între noi așa… Să nu uitați de emoticonul ăla, că ne mai auzim noi peste ceva vreme!”.

Premier League, venituri de zece miliarde de lire sterline din drepturile TV

Drepturile TV pentru perioada 2022-2025 vor fi vândute pe o sumă record, care va ajunge la aproximativ zece miliarde de lire sterline.

Premier League ar putea să primească conform Daily Mail, doar pentru drepturile TV interne, suma incredibilă de 5 miliarde de lire și încă 4,9 miliarde pentru drepturile TV din străinătate, pentru perioada 2022-2025.

Caz de COVID-19 la naționala Germaniei

Antrenamentul naționalei de fotbal a Germaniei a fost oprit după ce un jucător s-a infectat, iar alți patru au intrat în izolare.

Liderul din grupa României va juca cu Liechtenstein, respectiv Armenia, în ultimele două partide din preliminariile Campionatului Mondial Qatar 2022.

ADVERTISEMENT