Sport

Evenimentele zilei din sport, vineri, 11 februarie. Igor Jovanovic îl face praf pe Flavius Stoican. Ianis Hagi ar putea rata și începutul sezonului viitor

FANATIK vă prezintă într-un rezumat al zilei cele mai importante evenimente sportive de vineri, 11 februarie. Igor Jovanovic, cuvinte dure despre Flavius Stoican. Revenirea lui Ianis Hagi pe teren s-ar putea amâna.
11.02.2022 | 23:24
Evenimentele zilei din sport vineri 11 februarie Igor Jovanovic il face praf pe Flavius Stoican Ianis Hagi ar putea rata si inceputul sezonului viitor
ADVERTISEMENT

Igor Jovanovic, fundaș adus în această iarnă la Dinamo, a vorbit în termeni duri despre antrenorul Flavius Stoican, iar Ianis Hagi ar putea rata și începutul sezonului viitor. Acestea sunt doar câteva dintre cele mai importante evenimente sportive ale zilei de vineri, 11 februarie.

Igor Jovanovic îl face praf pe Flavius Stoican

Transferul lui Igor Jovanovic a fost anunțat în exclusivitate de FANATIK, însă fundașul central nu a jucat niciun minut de când a venit la Dinamo.

ADVERTISEMENT

Igor Jovanovic a răbufnit pe contul său de Instagram la adresa antrenorului Flavius Stoican, iar FANATIK a intrat în posesia unei conversații cu un fan al lui Dinamo, care îi reproșa rezultatele dezastruoase.

Ianis Hagi ar putea rata și începutul sezonului viitor

Ianis Hagi a avut un început de an de coșmar. S-a accidentat pe 21 ianuarie și a fost operat trei zile mai târziu, după ce testele de rezonanță magnetică au arătat că ligamentul încrucișat a cedat.

ADVERTISEMENT

Fotbalistul de 23 de ani nu a ezitat să se supună intervenției chirurgicale și era optimist că ar putea să revină la antrenamente în această vară.

Antrenorul lui Rangers, Giovanni van Bronckhorst, nu este, însă, la fel de optimist. Fostul internațional olandez s-a confruntat cu o accidentare similară și a dat noi detalii despre starea fotbalistului.

ADVERTISEMENT

Atacantul brazilian al Botoșaniului, dat afară de la echipă după ce și-a atacat un coleg cu cuțitul

FANATIK a descoperit povestea șocantă a noii senzații a lui FC Botoșani, Jaja Silva. Atacantul brazilian de 23 de ani a fost dat afară de la Criciuma după ce și-a amenințat cu cuțitul un coechipier.

Fotbaliştii nevaccinaţi, probleme în Liga Campionilor

Liga Campionilor revine pe 15 februarie, cu primele meciuri din optimi, însă fotbaliştii nevaccinaţi ar putea să rateze anumite partide. UEFA a schimbat protocolul înaintea duelurilor din fazele eliminatorii.

ADVERTISEMENT

Peluza Nord, decizie tranșantă după ce FRF a sancționat-o pe FCSB

Gheorghe Mustață, liderul galeriei FCSB, a anunțat că Peluza Nord a decis să nu mai facă show-uri pirotehnice la meciurile FCSB-ului, ca urmare a sancțiunii dictate de Comisia de Disciplină a FRF.

Alex Ioniță, eroul Rapidului în remiza cu Sepsi

Alex Ioniță (27 de ani), extrema Rapidului, a marcat primul său gol, după ridicarea suspendării pentru dopaj, în partida cu Sepsi Sfântu Gheorghe, terminată 1-1.

La finalul meciului, Alex Ioniță s-a declarat fericit pentru reușita din meciul cu Sepsi. Totodată, susține că nu și-a pierdut speranța de a termina sezonul regulat în primele șase echipe.

ADVERTISEMENT