Sport

Evenimentele zilei din sport, vineri 29 octombrie. Dan Petrescu l-a exclus din lot pe Gabriel Debeljuh. Simona Halep, în semifinale la Transylvania Open

Fanatik vă prezintă într-un rezumat al zilei cele mai importante evenimente sportive de joi 28 octombrie.
29.10.2021 | 21:53
Evenimentele zilei din sport vineri 29 octombrie Dan Petrescu la exclus din lot pe Gabriel Debeljuh Simona Halep in semifinale la Transylvania Open
ADVERTISEMENT

Dan Petrescu îl face praf pe Gabriel Debeljuh: „N-are ce căuta la prima echipă!”

Dan Petrescu a explicat de ce l-a exclus din lot pentru Gabriel Debeljuh, deși atacantul croat de 25 de ani este unul dintre cei importanți jucători a CFR-ului și a înscris patru goluri în 22 de meciuri: „La mine, dacă nu e disciplină, nu ești în program și ai abateri, n-ai ce să cauți la prima echipă. Fără disciplină nu accept să lucrez cu niciun grup.

Au fost abateri repetate ale lui Debeljuh. E o problemă internă, dar eu am decis ca el, o perioadă, să nu mai facă antrenamente cu echipa mare. Orice jucător care face probleme n-are ce căuta la echipă. Dacă va continua așa, nu va reveni. Dacă el va avea o atitudine bună și va înțelege că a greșit, va fi reprimit”.

ADVERTISEMENT

Simona Halep, aproape de finală la Transylvania Open

Simona Halep s-a calificat en fanfare în semifinalele turneului WTA de la Cluj. Numărul 18 WTA a trecut de Jaqueline Cristian scor 6-1, 6-1.

În semifinale românca va juca împotriva ucrainiencei Marta Kostyuk care a câștigat surprinzător în fața Emmei Răducanu, scor 2-6, 1-6.

ADVERTISEMENT

Mircea Rednic a adus încă un atacant la Dinamo

FANATIK a anunțat în exclusivitate transferul atacantului sloven Marko Nunic. Jucătorul în vârstă de 28 de ani era liber de contract de la 1 iulie când s-a despărțit de echipa din liga a doua greacă, Larisa.

Fotbalistul a fost golgheterul campionatului Sloveniei în sezonul 2013-2014 și ar putea debuta în tricoul „câinilor” chiar la meciul de la Sfântu Gheorghe cu Sepsi.

ADVERTISEMENT

Edi Iordănescu, gură de oxigen pentru Neluțu Varga

Neluțu Varga are mari probleme cu banii, iar fostul antrenor al campioanei a acceptat o amânare pentru plata celor 185 de mii de euro pe care ar fi trebuit să îi primească la plecarea de la CFR Cluj.

Astfel, antrenorul FCSB-ului a aceptat să îl mai păsuiască încă patru luni de zile pe patronul ardelenilor. Edi Iordănescu nu a fost plătit în ultimele cinci luni în Gruia. În 2018, la precedentul mandat pe banca ardelenilor, Edi Iordănescu a primit nu mai puțin de 400.000 de euro.

ADVERTISEMENT

Patru români au furat biclete de 600.000 de euro ale naționalei Italiei

Românii ajung din nou pe prima pagină în presa internațională. Poliția franceză a arestat niște traficanți de droguri din România care s-au dovedit a fi și hoții care au prădat lotul de ciclism al Italiei la Campionatul Mondial.

Aceștia au furat nu mai puțin de 22 de biciclete, informații confirmate și de DIICOT: „Aceștia sunt acuzați pentru săvârșirea infracțiunilor de constituire a unui grup infracțional organizat, trafic de droguri de risc şi de mare risc, introducere în ţară de droguri de risc şi de mare risc, deţinerea de droguri de risc şi de mare risc în vederea consumului propriu şi furt calificat cu consecinţe deosebit de grave”.

Lionel Messi ar putea câștiga Balonul de Aur și în acest an

Deși mulți se așteaptă ca Robert Lewandowski să fie noul Balon de Aur, conform unui cont de Twitter al fanilor lui Lionel Messi, care citează surse apropiate de revista France Football.

Astfel, starul argetinian va cuceri cel de-al șaptea Balon de Aur din carieră. Festivitatea de decernare a Balonului de Aur 2021 va avea loc pe 29 noiembrie, la Theatre du Chatelet din Paris.

Gabi Tamaș, show total la emisiunea „Fiță cu Adiță”: Hai să stăm jos să bem un șprit! Ăă, apă!”

Gabi Tamaș a fost invitat la emisiunea „Fiță cu Adiță”, difuzată pe canalul de YouTube „theXclusive”. Tamaș a fost în formă de zile mari și a fost pus pe glume permanent: „Hiiiii! Ce-ai făcut?  Vreau să gust uleiul ăsta de măsline! Știi cum făcea Ronaldo? Să dăm Coca Cola la o parte! Ce e aici, sirop de cuacăze? Ăsta e must! Hai să stăm jos să bem un șprit! Ă, apă!”.

Jucătorul-președinte de la FC Voluntari a lămurit și povestea arestului său din Israel, care se pare că s-a datorat unei probleme legate de pașaportul său. Tamaș a povestit că a fost a fost arestat la domiciliu timp de o lună și jumătate și a făcut muncă în folosul comunității alte două luni la un spital unde le aducea mâncare pacienților: „Mergeam și lucram la spital. Strângeam mâncarea pacienților, le puneam în niște cutii mari și le împingeam pe roți. Venea cineva și le ducea la bucătărie și după aia le duceam pline. Le duceam mâncarea, le luam mâncarea. Și tot așa opt ore pe zi!”.

ADVERTISEMENT