Sport

Evenimentele zilei din sport, vineri 7 ianuarie. Anamaria Prodan s-a retras de la Academica Clinceni! Lovitură grea pentru Dan Petrescu

FANATIK vă prezintă într-un rezumat al zilei cele mai importante evenimente sportive de vineri, 7 ianuarie. Anamaria Prodan a întrerupt colaborarea cu Academica Clinceni. Billel Omrani este infectat cu COVID-19.
07.01.2022 | 23:13
Evenimentele zilei din sport vineri 7 ianuarie Anamaria Prodan sa retras de la Academica Clinceni Lovitura grea pentru Dan Petrescu
ADVERTISEMENT

Anamaria Prodan și fiica ei, Rebecca, trebuiau să intre în conducerea clubului Academica Clinceni și să aibă și un aport financiar, însă, din informațiile FANATIK, impresara s-a răzgândit și s-a retras.

FANATIK a aflat că Billel Omrani nu s-a prezentat la reunirea lui CFR Cluj deoarece este infectat cu COVID-19. Atacantul de 28 de ani se află acasă în Franța și este în izolare. Așadar, va rata cantonamentul din Spania și aproape toată pregătirea de iarnă.

ADVERTISEMENT

Negocierile dintre Ladislau Boloni și reprezentanții FRF se apropie de sfârșit. După aproape 4 ore de discuții, lucrurile par aproape finalizate, tehnicianul urmând a semna contractul luni, 10 ianuarie.

Acestea și alte câteva sunt evenimentele zilei de vineri, 7 ianuarie, din sport, pe care FANATIK vi le prezintă în rezumat.

ADVERTISEMENT

Anamaria Prodan s-a retras de la Academica Clinceni!

Anamaria Prodan și fiica ei, Rebecca, trebuiau să intre în conducerea Academicii Clinceni și să aibă și un aport financiar, însă, din informațiile FANATIK, impresara s-a răzgândit și s-a retras.

Decizia vine la o lună după ce au existat promisiuni că echipa va avea un nou investitor, în persoana lui Florin Dobrescu, un om de afaceri de 32 de ani din Craiova, care a venit la echipă la începutul lunii decembrie. Dar acesta a dispărut, iar echipa este în derivă.

ADVERTISEMENT

În această conjunctură, au început să apară reacții de nemulțumire. Soția lui Paul Pârvulescu a fost prima care și-a vărsat năduful, într-un mesaj pe care l-a transmis prin intermediul story-ului de pe Instagram.

Patronii de la TV (n.r. – aluzie la Anamaria Prodan) sunt doar niște gherțoi, care atunci când vine vorba să bage mâna în buzunar își dau demisia. Unde ați mai auzit așa ceva?

ADVERTISEMENT

Bă, voi ăștia care vă dați patroni de echipe de fotbal, de SF-uri și cai verzi pe pereți, cum facem? Că n-ați dat în viața voastră un salariu! Gura mică!”, a scris Ana Pârvulescu.

Lovitură grea pentru Dan Petrescu. Billel Omrani s-a infectat cu COVID și este în izolare în Franța

FANATIK a aflat că atacantul francez al lui CFR Cluj, Billel Omrani, este infectat cu COVID-19 și va rata aproape toată pregătirea, aflându-se momentan în Franța în izolare.

Din informațiile FANATIK, Billel Omrani nu s-a prezentat la reunirea lui CFR Cluj. Jucătorul de 28 de ani se află acasă în Franța și este în izolare. Așadar, va rata cantonamentul din Spania și aproape toată pregătirea de iarnă.

Totuși, antrenorul Dan Petrescu speră că îl va putea folosi în derby-ul cu FCSB din 23 ianuarie, programat pe Arena Națională, la ora 18:00. Omrani a jucat în acest sezon 28 de meciuri în toate competițiile, reușind șapte goluri și patru assist-uri.

Negocierile pentru postul de selecționer sunt ca și finalizate

Negocierile dintre Ladislau Boloni și reprezentanții FRF se apropie de sfârșit. După aproape 4 ore de discuții, lucrurile par aproape finalizate, tehnicianul urmând a semna contractul în cursul zilei de luni, 10 ianuarie.

FANATIK a aflat în exclusivitate că, dacă nu va interveni ceva neprevăzut pe ultima sută de metri, Boloni va semna contractul cu FRF și va fi selecționerul României pentru următorii doi ani. El va fi prezentat oficial în cadrul unei conferințe de presă în cursul săptămânii viitoare.

Pe plan personal, Ladislau Boloni are o poveste interesantă. Soția lui, Klara, a fost actriță în tinerețe. „A abandonat teatrul în 1987, când am plecat din țară. A fost o rană groaznică pentru ea. Cum eu eram pe scena fotbalistică, așa ea era pe scena de teatru.

Nu s-a închis această rană. Încerc să nu o redeschid. E imposibil să o invit într-un week-end să mergem la un teatru, pentru că nu vrea să redeschidă această rană și pentru acest lucru îi sunt veșnic îndatorat.

Și-a sacrificat pasiunea ca eu să reușesc în fotbal”, a rememorat Boloni acum 21 de ani la emisiunea jurnalistului Marius Tucă.

Steliano Filip vrea să plece de la Dinamo!

Fundașul Steliano Filip și-a manifestat intenția de a pleca de la Dinamo în această iarnă, dar oficialii clubului nu vor să îi dea drumul decât dacă există o ofertă pentru el.

Fotbalistul a fost exclus de la prima echipă de Mircea Rednic după ce a intrat în conflict cu tehnicianul, iar după ce a fost demis „Puriul” a fost acuzat de o parte a fanilor că a complotat împotriva fostului antrenor.

După venirea lui Flavius Stoican, Filip a primit o nouă șansă de a reveni la prima echipă. Tehnicianul îl dorește în lot, însă el nu mai vrea să continue la Dinamo. Dar oficialii au declarat că nu îi vor da drumul jucătorului decât dacă vor avea o ofertă pentru el.

Din informațiile FANATIK, Filip este de neînduplecat și vrea să plece în această iarnă. El le-a spus apropiaților că nici nu ia în calcul să revină la Dinamo, fiind furios că oficialii clubului cer bani pentru el, în condițiile în care a venit gratis și nu înțelege de ce nu e lăsat să plece.

Transfer bombă pregătit de Rapid!

Rapid se pregătește să forțeze locurile de play-off, iar pentru a-și atinge țelul pregătește un adevărat transfer bombă.

Giuleștenii vor să-l ia pe Florin Andone de la Brighton, club de care încă aparține atacantul român, dar care a fost împrumutat în vară la Cadiz, anunță 1923.ro.

Atacantul român a fost împrumutat în ultimii ani de Brighton la diverse echipe, fără finalitate pentru Florin Andone, care a revenit mereu la clubul de care aparține.

Rapid este o echipă pe placul lui Florin Andone. „Tata şi fratele meu ţineau cu Dinamo, eu am dat-o cu Rapid. Mi-e un pic greu să-i urmăresc de la distanţă, dar cred că prin venirile lui Daniel Niculae şi Săpunaru, vor creşte ca grup!”, declara el în urmă nu cu mult timp.

Adrian Mititelu a început curățenia la FC U Craiova 1948!

FC U Craiova 1948 a anunțat rezilierea contractelor a nu mai puțin de patru jucători care nu au confirmat în prima parte a sezonului. Hugo Vieira, Mamadoua Bagayoko, Pedro Machado și Armin Gremsl sunt fotbaliștii la care oltenii au renunțaț.

Fotbal Club Universitatea Craiova 1948 a reziliat unilateral contractele cu jucătorii: Hugo Vieira, Mamadou Bagayoko, Pedro Machado și Armin Gremsl. Mult succes în următoarele provocări!”, s-a arătat în comunicatul de pe Facebook al oltenilor.

Meciul de pregătire împotriva echipei CS Mioveni, programat inițial pe 10 ianuarie, a fost anulat”, au mai anunțat oltenii pe rețelele de socializare, fără a oferi mai multe detalii cu privire la decizia luată.

După Djokovici, apar alte „victime”!

Novak Djokovic nu este singurul jucător de tenis care se confruntă cu regulile extrem de stricte de la Antipozi. Nataliei Vikhlyantseva i s-a interzis accesul pe teritoriul țării, chiar dacă este vaccinată.

Rusoaica de 24 de ani ar fi trebuit să evolueze în calificările turneului de la Australian Open. Doar patru vaccinuri sunt aprobate la Antipozi: Pfizer, AstraZeneca, Moderna şi Johnson&Johnson.

Pe de altă parte, Renata Voracova, cehoaica de 38 de ani, a fost reținută și transportată la același hotel în care se află Djokovic. Potrivit presei locale, ea ar fi pătruns în țară folosindu-se de o scutire emisă de Tennis Australia, conform căreia a fost infectată cu Covid-19 în ultimele şase luni, motiv invocat și de liderul ATP.

Voracova a disputat deja un meci în proba de dublu la Melbourne Summer Set 2, alături de poloneza Katarzyna Piter. Ele au fost învinse în primul tur de Lesley Pattinama Kerkhove și Arina Rodionova (Olanda, Australia) cu 6-2, 6-4.

Acuzat de 7 violuri, Benjamin Mendy a fost eliberat pe cauțiune

Fundașul Benjamin Mendy are tot mai mari probleme în Anglia, după ce pe numele său au fost formulate încă două acuzații de viol, iar totalul cazurilor anchetate a ajuns la șapte.

Conform BBC, eliberarea jucătorului lui Manchester City este supusă unor condiţii „stricte”. El va trebui să se prezinte la tribunal la 24 ianuarie, când va anunţa dacă pledează vinovat sau nu. Dacă nu se prezintă la tribunal, va fi emis un mandat de arestare împotriva lui.

Plasat în detenţie provizorie în august 2021, Mendy a cerut de 4 ori eliberarea pe cauţiune. Procesul lui este prevăzut la 27 iunie sau 1 august. Fundaşul este vizat de şapte capete de acuzare pentru viol şi unul pentru agresiune sexuală, pentru presupuse fapte care ar fi avut loc între octombrie 2020 şi august 2021.

ADVERTISEMENT