News

Evenimentul tragic care l-a marcat pe Costin Mărculescu. Ce a iubit cel mai mult actorul în ultimii ani de viață

11.06.2020 | 11:40
Evenimentul tragic care la marcat pe Costin Marculescu Ce a iubit cel mai mult actorul in ultimii ani de viata
ADVERTISEMENT

Un eveniment tragic l-a marcat pe actorul Costin Mărculescu în ultimii săi ani de viață. În ciuda unei aparente veselii în privire, acesta ascundea durerea unei drame din urmă cu 17 ani.

Evenimentul tragic care l-a marcat pe Costin Mărculescu. Ce a iubit cel mai mult actorul în ultimii ani de viață

O fire mereu zâmbitoare și plin de viață, actorul Costin Mărculescu a murit singur, în propriul apartament din Capitală, acolo unde a fost găsit după mai multe zile în care nu s-a mai auzit de el.

ADVERTISEMENT

Cunoscut pentru aparițiile sale de la emisiunile TV, Costin Mărculescu ascundea, în spatele aparentei sale veselii din privire, o tragedie cumplită. În 2003, înainte de Crăciun, mama acestuia se stingea din viață.

Actorul povestea, într-o postare pe internet, cum a decurs acea blestemată zi de 22 decembrie 2003.

ADVERTISEMENT

“Am avut o viaţă fabuloasă care o veţi citi în cartea mea autobiografică incendiară de 400 de pagini care va apărea în curănd, scrisă de mine cu scriitorul Virgil Elisei ” Bombă cu fitil aprins”.

Pe 22 decembrie 2003 dimineaţa, mama mea, Sanda Mîrculescu a murit la Spitalul Municipal din Capitală iar eu, la ora 17.00, aveam la Sala Palatului Gala Aniversară a Agenţiei mele de Modelling cu 4.500 de cursanţi şi părinţi veniţi din toate judeţele.

ADVERTISEMENT

Nu numai că nu l-am amânat dar l-am şi prezentat şi am şi căntat. Eu nu ştiu câţi au trecut prin aşa ceva”, este unul dintre mesajele postate pe pagina de socializare de fostul actor.

Maxy, cățelul mult iubit de Costin, i-a fost alături până la moarte

Cel mai iubit lucru din ultimii ani de viață ai lui Costin Mărculescu era câinele său. În vârstă de 2 ani, Maxy avea să fie și cel care a alertat lumea în privința faptului că ceva neobișnuit se petrece în apartamentul lui Mărculescu.

ADVERTISEMENT

În locuința sa, Costin trăia cu un câine. Pe nume Maxy, acesta a fost cel care a atras atenția vecinilor că este ceva în neregulă în apartamentul lui Costin Mărculescu.

”Câinele lătra foarte tare de câteva zile. El locuia la etajul 8, iar lătratul câinelui se auzea chiar și din parcare”, a povestit un vecin.

Pe pagina sa de Facebook, Costin Mărculescu posta frecvent poze cu cățelul său, care-i devenise partener de apartament de doi ani.

”Pe 1 Ianuarie așa cum e scris în cartea de sănătate puiuțul meu Maxy împlinește 2 anișori. Să fii sănătos tăticul tău va avea toată viața grijă de tine. La mulți ani Maxy meu frumos!”, a scris Mărculescu la începutul anului.

ADVERTISEMENT
Tags: