Sport

Evenimentul “Uniţi pentru Mihai Neşu”. Generaţia de aur a câştigat ambele meciuri. Fanii s-au adunat într-un număr mare

26.05.2018 | 16:15
Evenimentul Uniti pentru Mihai Nesu Generatia de aur a castigat ambele meciuri Fanii sau adunat intrun numar mare
ADVERTISEMENT

Eventimentul “Uniţi pentru Mihai Neşu” 2018 e organizat la Oradea, unde au loc trei meciuri pe stadionul “Iuliu Bodola”. Evenimentul fotbalistic cartitabil a adunat foştii mari jucători ai echipei naţionale a României, dar şi actuali jucători care evoluează la formaţii importante. VEZI VIDEO MAI JOS!


UPDATE. UEFAntasticii au reuşit să câştige cu 3-1 meciul împotriva Prietenilor lui Neşu. Andrei Cristea, cu o “dublă” şi Ogăraru au marcat pentru UEFAntastici, în timp ce oaspeţii au punctat prin Keşeru.

ADVERTISEMENT

UPDATE. Generaţia de Aur a câştigat primul meci al galei “Uniţi pentru Mihai Neşu”. Adrian Ilie a reuşit două goluri în meciul cu UEFAntasticii, scor 2-1. Pentru UEFAntastici a înscris Andrei Cristea. Acum se joacă meciul doi dintre Prietenii lui Neşu şi UEFAntastici.


UPDATE. A început gala “Uniţi pentru Mihai Neşu”. Meciul dintre UEFAntastici şi Generaţia de Aur a început la Oradea! Stadionul este plin

ADVERTISEMENT

UPDATE. Suporterii care vor participa la evenimentul dedicat lui Mihai Neşu s-au adunat înaintea meciului pentru a primi autografe şi a face fotografii cu favoriţii lor.

Gepostet von Uniti Pentru Mihai am Samstag, 26. Mai 2018

Gepostet von Uniti Pentru Mihai am Samstag, 26. Mai 2018


Update. Cele trei formaţii care vor participa la evenimentul “Uniţi pentru Mihai Neşu” se pregătesc pentru meciurile demonstrative.

ADVERTISEMENT

Gepostet von Uniti Pentru Mihai am Samstag, 26. Mai 2018


Update. Toţi participanţii la evenimentul “Uniţi pentru Mihai Neşu” care are loc la Oradea au susţinut o conferinţă de presă. VEZI MAI MULTE IMAGINI ÎN GALERIA FOTO DE MAI SUS!

“Noi trebuie să-i mulţumim că suntem aici. Mihăiţă este un exemplu pentru noi toţi, mai ales când avem probleme să vedem de fapt care este realitatea vieţii”, a spus Ionuţ Lupescu, completat de Mirel Rădoi. “Mihai a fost un coleg şi un fotbalist senzaţional. Este un om foarte frumos, care merită din partea noastră numai respect”.

ADVERTISEMENT
Jucătorii care participă la evenimentul "Uniţi pentru Mihai Neşu" se deplasează spre sala de conferinţă.
Jucătorii care participă la evenimentul “Uniţi pentru Mihai Neşu” se deplasează spre sala de conferinţă.

Şi Gheorghe Hagi a avut un cuvânt de spus la conferinţa de presă susţinută înaintea evenimentului “Uniţi pentru Mihai Neşu”. “Sperăm să fie spectacol pe teren şi noi să încercăm să alergăm, să vedem ce mai ştim cu mingea. Ştiu că o să fie greu, dar o să încercăm să ne autodepăşim”.


Cei care doresc să primească autografe de la fotbaliştii care vor participa la evenimentul pentru Mihai Neşu sunt aşteptaţi la sesiunea susţinută în parcarea din strada Cantacuziono, care va începe în jurul orelor 14.15 şi se va încheia exact la 15.30. Meciul va începe la ora 16.00, cu prezentarea echipelor şi două momente supriză  dedicate lui Mihai Neşu şi suporterilor. VEZI IMAGINI ÎN GALERIA DE MAI SUS!

Ce fotbalişti vor participa la evenimentul “Uniţi pentru Mihai Neşu”

“Triunghiularul” desfăşurat pe stadionul “Iuliu Bodola” din Oradea va aduce nume importante din fotbalul românesc. Naţionala României se va baza pe Bogdan Stelea, Florin Prunea, Iulian Miu, Miodrag Belodedici, Gabi Popescu, Cosmin Contra, Tibor Selymes, Adrian Ilie, Iosif Rotariu, Adi Popa, Ionuţ Popescu, Costel Gâlcă, Ionel Dănciulescu, Ilie Dumitrescu, Victor Piţurcă, Gică Popescu sau Gică Hagi. Mai mult, ultimii doi vor fi însoţiţi şi de băieţii lor, Ianis, respectiv Nicolas.

“Am stat azi-noapte şi m-am gândit ce o să zic când o să vină momentul ăsta. E foarte emoţionant. N-am crezut că o să-mi mai văd foştii colegi, pe toţi odată, uniţi. Le mulţumesc pentru că şi-au rupt din vacanţă pentru a fi aici. Cred că toată lumea va fi foarte bucuroasă. Vă mulţumesc tuturor pentru că sunteţi aici. Cu greu îmi găsesc cuvintele, sunt foarte emoţionat”, a spus Mihai Neşu, la conferinţa de presă.

Jucătorii din "Generaţia de Aur" care vor participa la evenimentul "Uniţi pentru Mihai Neşu".
Jucătorii din “Generaţia de Aur” care vor participa la evenimentul “Uniţi pentru Mihai Neşu”.

Din lotul “UEFAnstasticilor Steaua” fac parte Cernea, Ghionea, Goian, Nicoliţă, Rădoi, Petre Marin, Boştină, Lovin, Paraschiv, Kapetanos, Ogăraru, Neaga, Bălan, Cristea, Dică, Ciocoiu, Opriţa şi Badea.

În echipa “Prietenii lui Mihai” vor evolua Marius Popa, Cosmin Vâtcă, Ramses Gado, Ovidiu Hoban, Claudiu Keşeru, Viorel Vancea, Zeno Bundea, Claudiu Micovschi, dar şi foşti colegi ai lui Neşu de la juniori – Casian Lucuţa, Andrei Berde, Ciprian Ştefan, Bogdan Man şi Horia Mateaş.

Conferința de presa

Gepostet von Uniti Pentru Mihai am Samstag, 26. Mai 2018

Gepostet von Uniti Pentru Mihai am Freitag, 25. Mai 2018

Gepostet von Uniti Pentru Mihai am Freitag, 25. Mai 2018

ADVERTISEMENT