Fotbal international

Everton pregăteşte lovitura sezonului! Patronul “Caramelelor” vrea să aducă un super antrenor

Everton a rămăs fără antrenor la finalul lunii trecute după ce Ronald Koeman a fost demis în urma rezultatelor proaste, însă formaţia de pe Goodison Park este pregătită să dea lovitura...
07.11.2017 | 20:17
Everton pregateste lovitura sezonului Patronul Caramelelor vrea sa aduca un super antrenor

Everton a rămăs fără antrenor la finalul lunii trecute după ce Ronald Koeman a fost demis în urma rezultatelor proaste, însă formaţia de pe Goodison Park este pregătită să dea lovitura sezonului prin aducerea lui Diego Simeone, cel care o antrenează în prezen pe Atletico Madrid. Argentineanul nu trece prin cea mai bună perioadă la echipa spaniolă şi ar putea ajunge în Premier League.

Kaveh Solhekol, unul dintre cei mai buni jurnalişti din Marea Britanie a anunţat că Farhad Moshiri, conducătorul lui Everton se află în discuţii cu Simeone: “Everton încearcă din răsputeri să găsească un nou antrenor. Ştim cu siguranţă că în acest moment testează patru variante, iar una dintre ele este foarte foarte interesantă. Prima variantă şi totodată cea mai mare dorinţă a patronului Farhad Moshiri este să-l aducă pe Diego Simeone. Dar când un om cu foarte mulţi bani vrea asta, orice e posibil. Bineînţeles că va fi extrem de dificil de convins să plece de la Atletico Madrid. Farhad Moshiri cred însă că Diego Simeone este omul potrivit pentru Everton” a declarat Kaveh Solhekol, celebrul jurnalist de la Sky Sports.

Everton se află într-o situaţie delicată în Premier League

Formaţia din Liverpool se află doar pe locul 15 în clasamentul din prima ligă engleză de fotbal, după ce în această vară conducătorii echipei au investit peste 150 de milioane de euro pentru transferul unor jucători precum Gylfi Sigurdsson sau Wayne Rooney. “Caramelele” au învins Watford cu 3-2, în ultima etapă, la finalul unui meci în care oaspeţii au avut şansa egalării în minutul 90+10, dar Tom Cleverley a ratat o lovitură de la 11 metri, după ce Watford a condus cu 2-0 în repriza a doua.

Diego Simeone nu trece nici el prin momente fericite la Atletico Madrid şi are şanse mari să rateze calificarea mai departe în Champions League. Spaniolii au remizat în două rânduri cu Qarabag şi se află doar pe locul al treilea în Grupa C, fiind la patru puncte distanţă de Chelsea. Diego Simeone se află din 2011 pe banca tehnică a lui Atletico Madrid şi mai are contract până în 2020, dar lucrurile s-ar putea încheia mult mai rapid.

David Unsworth se află în acest  moment pe banca tehnică a celor de la Everton, în timp ce Sam Allardyce şi Marco Silva sunt şi ei în aşteptarea unui semn din partea conducerii.