Statistică incredibilă! Un jucător de la City a avut posesia cât toată echipa lui Everton

Tibi Demeter   
in Fotbal international
31/03/2018, 23:07
Statistică incredibilă! Un jucător de la City a avut posesia cât toată echipa lui Everton

Trupa antrenată de Pep Guardiola a dominat clar partida cu Everton, disputată pe Goodison Park şi a avut o posesie de peste 82% pe durata celor 90 de minute. Manchester City conducea cu 3-0 încă din minutul 37, datorită golurilor marcate de Leroy Sane, Gabriel Jesus şi Raheem Sterling, dar trupa lui Guardiola nu a redus motoarele.

Liderul din Premier League a controlat partida într-o manieră autoritară şi doar Fernandinho a avut o posesie aproape la fel de mare precum a celor de la Everton.  Brazilianul a avut posesia mingi 14,5% din totalul celor 90 de minute, fiind aproape să depăşească întreaga echipă a lui Everton care a atins 17,9%.

Guardiola şi-a dominat clar şi o adversară din Champions League

Barcelona a pierdut cu 2-1 o partidă disputată împotriva lui Celtic, într-un meci din Liga Campionilor, disputat în 2012. Formaţia catalană a avut posesia mingii  89% în partida respectivă, însă nu a reuşit să câştige meciul.

Ştirea MOMENTULUI

Liverpool – PSG 3-2. Firmino le aduce victoria „cormoranilor” în meciul serii din Champions League. Video

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×