Sport

Evgheni Trefilov se teme înainte de semifinala România – Rusia! ”Mi-e frică să nu ne sufocăm”

14.12.2018 | 08:08
Evgheni Trefilov se teme inainte de semifinala Romania  Rusia Mie frica sa nu ne sufocam
ADVERTISEMENT

Selecționerul Evgheni Trefilov se teme înainte de meciul România – Rusia, din semifinalele Campionatului European de handbal feminin. Tehnicianul rus crede că accidentarea Cristinei Neagu le poate oferi o motivație în plus jucătoarea pregătite de Ambros Martin.

”România a pierdut-o pe Cristina Neagu? Te rog nu continua. Vreți să înotăm, înotăm. Mi-e teamă că ne bucurăm prea devreme. O echipă națională e compusă din jucătoare de la diferite cluburi, iar nivelul de pregătire este, de asemenea, diferit. Nu știu cum va răspunde echipa la această pierdere. Mi-e frică să nu ne sufocăm”, a declarat antrenorul Rusiei la conferința de presă, conform digisport.ro.

ADVERTISEMENT
Evgheni Trefilov își ceartă jucătoarele într-un meci de la Euro 2018
Evgheni Trefilov își ceartă jucătoarele într-un meci de la Euro 2018

Evgheni Trefilov se teme înainte de semifinala România – Rusia: ”Credeam că o să jucăm cu Norvegia”

”Sunt nerăbdător, ca un elefant bătrân care nu stă jos de teamă că n-o să se mai ridice. După meciul cu Suedia m-am pus în pat cu gândul că o să jucăm în semifinale cu Norvegia. Apoi, am primit un telefon de la Krasnodar și mi s-a spus că vom juca împotriva României. Nu-mi venea să cred”, a spus cu teamă Evgheni Trefilov înaintea partidei România – Rusia.

Ajuns la 63 de ani, selecționerul Rusiei a și glumit înaintea semifinalei Euro 2018 spunând că româncele au ochi frumoși și picioare frumoase. Partida România – Rusia, din semifinalele Campionatului European din Franța, se va disputa vineri, 14 decembrie, de la ora 18:30, Accor Hotels Arena din Paris. Calificarea între cele mai bune patru echipe de la Euro 2018 i-a asigurat României biletele și pentru Campionatul Mondial din Japonia, care se va desfășura în perioada 30 noiembrie – 15 decembrie 2019.

ADVERTISEMENT

Din păcate, România va fi lipsită la ultimele două întâlniri de la Campionatul European de cea mai bună handbalistă din lot, Cristina Neagu accidentându-se extrem de grav în partida cu Ungaria. Interul stânga al naționalei a suferit o ruptură de ligament încrucișat anterior la genunchiul drept și va fi nevoită să lipsească de pe teren cel puțin 6 luni.