Cele mai citite

EVITĂ aceste meciuri dacă vrei să CÎŞTIGI la pariuri

Dacă primele două meciuri sunt extrem de echilibrate şi prin prisma cotaţiilor, în cel de-al treilea, gazdele au o cotă relativ mică la victorie (1.40). Totuşi, pentru a nu avea o zi proastă...
31.01.2014 | 10:11
EVITĂ aceste meciuri dacă vrei să CÎŞTIGI la pariuri

Dacă primele două meciuri sunt extrem de echilibrate şi prin prisma cotaţiilor, în cel de-al treilea, gazdele au o cotă relativ mică la victorie (1.40). Totuşi, pentru a nu avea o zi proastă la pariuri, ai face bine să eviţi pe cât posibil partida din Euroligă.

Granada – Celta Vigo (Fotbal, Spania)

Echipa antrenată de Luis Enrique evoluează excelent, însă doar în meciurile pe care la dispută pe teren propriu. În deplasare, Celta vine după patru înfrângeri consecutive, dintre care ultimele trei fără să marcheze. Granada este exact opusul adversarei sale: adună puncte de afară, dar scârţâie acasă, unde a bifat doar trei succes în 11 runde. Meciul direct jucat în tur s-a încheiat nedecis, scor 1-1, în vreme ce în precedentele patru confruntări fiecare echipă a obţinut câte două victorii.

Feyenoord – Vitesse (Fotbal, Olanda)

Teoretic, se anunţă un meci cu multe goluri, doar că nu este chiar atât de simplu să marchezi la Rotterdam împotriva lui Feyenoord. Vitesse ştie acest lucru cel mai bine, câştigând o singură dată în ultimele 18 partide jucate pe De Kuip, iar în aproximativ jumătate dintre ele (8) nici măcar nereuşind să înscrie. Feyenoord are prestaţii asemănătoare şi în actuala stagiune, terminând fără gol primit şase din ultimele zece meciuri de acasă. Ambele echipe sunt în formă, Vitesse vizând chiar titlul de campioană.

Laboral Kutxa – Anadolu Efes (Baschet, Euroliga)

Anadolu s-a trezit în cele din urmă la viaţă. După numeroase eşecuri înregistrat atât în campionat, cât şi în Euroligă, turcii au bifat două victorii la rând, cu Milano şi Galatasaray. Acum merg în Spania pentru confruntarea cu Laboral, echipă ce traversează o perioadă modestă, cu trei eşecuri în ultimele patru meci. Spaniolii rămân mari favoriţi ţinând cont de lotul superior valoric de care dispun. Totuşi, cele două echipe şi-au împărţit victoriile în precedentele patru partide directe jucate în Spania.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria CELE MAI CITITE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Abonează-te acum la Taifasuri și poți câștiga premii de vis!
  • Nr. 865. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri