Cele mai citite

EVITĂ cele 3 meciuri dacă vrei să CÎŞTIGI azi la pariuri!

Începe weekend-ul, astfel că oferta se diversifică. Dacă în fotbal lucrurile sunt destul de clare, existând câteva favorite certe la pariuri, în baschet şi handbal ai face bine să eviţi...
24.01.2014 | 18:12
EVITĂ cele 3 meciuri dacă vrei să CÎŞTIGI azi la pariuri!
ADVERTISEMENT

Începe weekend-ul, astfel că oferta se diversifică. Dacă în fotbal lucrurile sunt destul de clare, existând câteva favorite certe la pariuri, în baschet şi handbal ai face bine să eviţi trei partide, două din Euroligă, respectiv una de la Campionatul European.

Anadolu Efes – Armani Milano  (Baschet, Euroliga)

ADVERTISEMENT

Înaintea disputării rundei cu numărul patru din TOP 16, echipele din Turcia aveau doar înfrângeri în Euroligă. Totuşi, ieri, atât Fenerbahce, cât şi Galatasaray au câştigat, iar astăzi Anadolu Efes este aşteptată să le repete performanţa. Nu trebuie uitat însă că Anadolu s-a calificat cu noroc în această fază, pe care au început-o cu un bilanţ 0-3.  În schimb, Milano a bifat două succese în primele trei etape, ambele venite în Italia. A pierdut precedenta deplasare, 57-73, la Atena, cu Panathinaikos. Efes are cinci înfrângeri consecutive în toate competiţiile, în vreme ce Milano a legat o serie de cinci victorii.

Orlando Magic – LA Lakers (Baschet, NBA)

ADVERTISEMENT

Ambele fac un sezon catastrofal, Magic din cauza lipsei de valoare, Lakers din pricina numeroaselor accidentări. Sunt între ultimele trei locuri din Conferinţele lor, astfel că e greu de spus cine se poate trezi mai repede. LA a pierdut în over-time precedentele două meciuri de afară, împotriva a două adversare puternice – Heat şi Bulls. Totuşi, Orlando încă trăieşte datorită rezultatelor de acasă, unde a obţinut opt din totalul celor 11 succese.

Islanda – Polonia (Handbal, Campionatul European)

Sunt două echipe de nivel apropiat ce se întâlnesc într-o partidă cu miză scăzută: stabilirea ocupantei locului cinci. Ambele au arătat bine la această ediţie a Campionatului European, pierzând doar în faţa semifinalistelor. Polonia a avut o sincopă şi împotriva Serbiei, legând apoi trei victorii consecutive, două în runda principală. Şi cotele ne indică într-un fel să evităm acest meci, Polonia având 2.00, iar Islanda 2.20. Să fie egal?

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri