Fotbal international

Evoluţia nebună a scorurilor în Grupa E de la Campionatul Mondial 2022! Germania şi Spania au fost eliminate preţ de trei minute

Grupa E a oferit cel mai nebun scenariu de la Campionatul Mondial 2022. În 90 de minute, toate cele patru echipe s-au plimbat pe locurile de calificare în optimi.
01.12.2022 | 23:04
Evolutia nebuna a scorurilor in Grupa E de la Campionatul Mondial 2022 Germania si Spania au fost eliminate pret de trei minute
Evoluţia nebună a scorurilor din Grupa E de la Campionatul Mondial 2022
ADVERTISEMENT

Înainte de ultima etapă din Grupa E, toate cele patru echipe aveau şanse la calificarea în optimile de finală de la Campionatul Mondial. Cele două meciuri au oferit o desfăşurare nebună, iar, la un moment dat, pentru 3 minute, Spania şi Germania au fost eliminate.

La pauză era linişte în Grupa E de la Campionatul Mondial 2022. Germania spera la optimi şi Spania era lider

Min. 10: Costa Rica – Germania 0-1. Serge Gnabry a deschis scorul în meciul de pe “Al Bayt”, iar nemţii urcau pe locul 2, cu ajutorul numărului mai mare de goluri marcate în grupă (3 – Germania / 2 – Japonia). Spania ocupa locul 1, în timp ce Japonia era pe poziţia a 3-a.

ADVERTISEMENT

Min. 11: Japonia – Spania 0-1. Pe “Khalifa International” Alvaro Morata a deschis scorul şi ibericii erau în continuare pe primul loc, cu 7 puncte, în timp ce Germania ocupa tot locul 2.

Min. 48: Japonia – Spania 1-1. Ritsu Doan a provocat primul şoc pe “Khalifa International” şi niponii reveneau pe locul 2. Japonia şi Germania erau la egalitate perfectă (golaveraj 0, ambele cu 3 goluri marcate, astfel că departajarea s-a făcut la meciul direct, câştigat de asiatici cu 2-1). Germania avea nevoie de un gol la acest scor pentru a urca pe locul 2.

ADVERTISEMENT

Min. 51: Japonia – Spania 2-1. Ao Tanaka a întors scorul pentru niponi, care au urcat pe primul loc. Spania cobora pe locul 2, la egalitate cu Germania (departajarea era făcută de golaveraj: +6 pentru Spania / 0 pentru Germania).

Min. 58: Costa Rica – Germania 1-1. Yeltsin Tejeda a provocat stupoare pe “Al Bayt” şi costaricanii urcau pe locul 3, la egalitate de puncte cu Spania (departajarea era făcută de golaveraj: +6 pentru Spania / -6 pentru Costa Rica).

ADVERTISEMENT

Spania şi Germania au fost eliminate de la Campionatul Mondial 2022 pe durata a trei minute

Min. 70: Costa Rica – Germania 2-1. Juan Vargas a înscris şi costaricanii au urcat pe locul 2. Japonia era lider datorită golaverajului mai bun, în timp ce Spania şi Germania erau eliminate de la Campionatul Mondial.

Min. 73: Costa Rica – Germania 2-2. Kai Havertz a egalat şi Spania s-a reîntors pe locul 2, la egalitate de puncte cu Costa Rica (departajarea era făcută de golaveraj: +6 pentru Spania / -6 pentru Costa Rica).

ADVERTISEMENT

Min. 85: Costa Rica – Germania 2-3. Kai Havertz a făcut dubla, dar în continuare Japonia şi Spania ocupau primele două locuri. Germania şi Spania erau la egalitate de puncte (departajarea era făcută de golaveraj: +6 pentru Spania / 0 pentru Germania).

Min. 90+1: Costa Rica – Germania 2-4: Niclas Fullkrug a majorat scorul, dar situaţia rămânea în continuare neschimbată. Japonia pe locul 1, Spania pe locul 2, Germania pe locul 3 şi Costa Rica pe locul 4. Nemţii sperau, la acest scor, ca Spania să egaleze Japonia, moment în care selecţionata lui Hansi Flick trecea pe locul 2, graţie golavrajului mai bun.

FINAL: Japonia a câştigat Grupa E, cu 6 puncte, în timp ce Spania a terminat pe locul 2, cu 4 puncte. Germania s-a clasat pe poziţia a 3-a, la egalitate de puncte cu ibericii, dar golaveraj mai slab (+6 pentru Spania / +1 pentru Germania). Costa Rica a încheiat CM 2022 pe ultima poziţie, cu 3 puncte.


  • 1,47 este cota Superbet pentru “1X – şansă dublă” în Serbia – Elveţia. VEZI AICI TOATE COTELE

ADVERTISEMENT