Premier League

Evoluția spectaculoasă a lui Adama Traore. Mijlocașul lui Wolves este un adevărat pachet de mușchi. Galerie foto

22.12.2019 | 18:51
Evolutia spectaculoasa a lui Adama Traore Mijlocasul lui Wolves este un adevarat pachet de muschi Galerie foto
ADVERTISEMENT

Adama Traore are un sezon foarte bun în actualul sezon de Premier League, deși nu este titular meci de meci la Wolverhampton. Mijlocașul născut în Spania a impresionat nu doar prin forma sa, ci și prin felul în care și-a lucrat mușchii.

Puteți vedea evoluția lui Adama Traore în GALERIA FOTO de mai sus.

Evoluția spectaculoasă a lui Adama Traore

Adama Traore are o evoluție spectaculoasă atât în ceea ce privește forma pe care o are la Wolverhampton, cât și în ceea ce privește înfățișarea.

ADVERTISEMENT

De-a lungul timpului, Adama Traore era recunoscut doar pentru viteza sa remarcabilă, însă nu avea un aspect fizic impresionant ca în prezent.

Între timp, Traore s-a apucat să tragă din greu la sala de forță și a ajuns să fie un adevărat „pachet de mușchi”, nerecunoscut nici măcar de proprii fani.

ADVERTISEMENT

De când are o nouă fizionomie, Adama Traore a început să joace din ce în ce mai bine la Wolves, iar în actulul sezon de Premier League are trei goluri și trei pase de gol în 17 partide.

  • 23 de ani a împlinit Adama Traore pe 25 ianuarie

A ales să joace pentru naționala Spaniei

Adama Traore a ales să joace pentru naționala Spaniei, deși inițial a dorit să evolueze pentru naționala statului Mali. Din păcate pentru el, chiar la prima convocare în naționala ibericilor s-a accidentat și a ratat meciul cu România, fiind înlocuit de Pablo Sarabia.

ADVERTISEMENT

„Din păcate, nu voi putea participa la acțiunile naționalei din cauza unei accidentări din meciul cu Aston Villa.

Îmi pare rău că nu pot răspunde la această convocare, dar voi continua să lucrez pentru a fi în cea mai bună formă la următoarea ocazie. Vreau să mulțumesc antrenorului pentru încrederea oferită”, a spus Adama Traore.

ADVERTISEMENT

Traore a fost crescut în „La Masia”, Academia de Fotbal a Barcelonei, dar nu a reușit niciodată să facă pasul la prima echipă și a ajuns în Anglia la Aston Villa.

  • 28.000.000 de euro este cota de piață a lui Adama Traore, conform transfermarkt.com
ADVERTISEMENT
Tags: