Fotbal intern

Evoluție surprinzătoare a cotelor la U Craiova – FCSB! Oaspeții, favoriți cerți la victorie

18.12.2020 | 19:51
Evolutie surprinzatoare a cotelor la U Craiova  FCSB Oaspetii favoriti certi la victorie
ADVERTISEMENT

Meciul Universitatea Craiova – FCSB reprezintă o oportunitate excelentă pentru roș-albaștri să revină pe primul loc în Liga 1. Elevii lui Toni Petrea sunt considerați favoriți cerți de către bookmakeri, iar evoluția cotelor a fost una interesantă. 

Dacă până în dimineața partidei, cotele erau extrem de echilibrate, odată cu apropierea orei de start a partidei, lucrurile s-au schimbat radical, iar FCSB este considerată favorită certă de către casele de pariuri.

ADVERTISEMENT

În ciuda faptului că este pe primul loc, Universitatea Craiova este văzută cu șanse slabe de către casele de pariuri să îi învingă pe roș-albaștri, iar oltenii au primit o cotă de peste 3 la victorie.

Evoluție surprinzătoare a cotelor la U Craiova – FCSB. De dimineață, victoria lui U Craiova avea o cotă mai mică de 3!

Duelul dintre Universitatea Craiova și FCSB ar putea decide campioana de toamnă în Liga 1. Dacă bat, oltenii își asigură sărbători liniștite și pline de optimism. Ei s-ar putea distanța la patru puncte de FCSB și de campioana CFR Cluj. De altfel, în ultima etapă care se va juca în 2020, Craiova se va deplasa în Ardeal pentru meciul cu oamenii lui Edi Iordănescu.

ADVERTISEMENT

De cealaltă parte, FCSB caută să își recapete fotoliul de lider. Oamenii lui Toni Petrea au fost lideri pentru o scurtă perioadă de timp, preluând șefia clasamentului chiar de la adversara din seara zilei de 18 decembrie. Fără Andrei Miron, dar cu Ionuț Panțîru revenit în primul 11, mutare anunțată în exclusivitate de FANATIK, roș-albaștrii vor victoria în Bănie.

Și sunt chiar considerați favoriți de casele de pariuri. În dimineața zilei în care se joacă partida, victoria FCSB era cotată de bookmakeri cu 2,62. În schimb, victoria oltenilor primea o cotă de 2,75. Rezultatul de egalitate avea o cotă de 3,30.

ADVERTISEMENT

Odată cu trecerea orelor din ziua partidei, cotele s-au modificat într-o manieră surprinzătoare pentru pariori. Victoria oaspeților are acum o cotă de doar 2,57, în vreme ce succesul oltenilor este cotat cu 3,25! Și cota pentru un rezultat de egalitate a scăzut la 3,28.

Trebuie menționat că un rezultat de egalitate ar reprezenta o premieră pentru FCSB în acest sezon. Echipa lui Toni Petrea nu a remizat niciodată în cele 13 partide jucate până acum în Liga 1! Roș-albaștrii au adunat 10 victorii și trei înfrângeri, însă o remiză pe arena din Bănie nu ar fi neapărat un rezultat dezamăgitor pentru Petrea și oamenii săi.

ADVERTISEMENT

De cealaltă parte, oltenii lui Corneliu Papură au o remiză în primele 13 etape, obținută în deplasarea de la FC Botoșani din etapa a 11-a. O posibilă explicație pentru cota atât de mică primită de FCSB este reprezentată de parcursul oscilant al oltenilor pe teren propriu. Aceștia au pierdut două dintre cele șase meciuri jucate acasă.


  • (P) Cota BETANO pentru Universitatea Craiova – FCSB: 2,57 este cota pentru “2 solist”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT