Fotbal international

Evra, dedicaţie muzicală pentru Cristiano Ronaldo pe o piesă a lui Andrea Bocelli

20.07.2018 | 19:21
Evra dedicatie muzicala pentru Cristiano Ronaldo pe o piesa a lui Andrea Bocelli

Francezul Patrice Evra, 37 de ani, a ieşit din nou la rampă, de această dată cu o acţiune pozitivă, o dedicaţie muzicală pentru Cristiano Ronaldo, pe o piesă a celebrului Andrea Bocelli. Evra, care şi-a ruinat imaginea unui jucător care a trecut în cariera sa pe la cluburi de top, precum Manchester United, Juventus sau Olympique Marseille, pe 3 noiembrie 2017, când a lovit un fan al lui OM în timpul încălzirii pentru meciul din Europa League de la Guimaraes, este acum fără angajament. 

Francezul nu uită că a fost coleg cu Cristiano Ronaldo timp de trei sezoane la Manchester United, între 2006 şi 2009, câştigând împreună Champions League în 2008 şi îi dedică portughezului o melodie care provine dintr-o celebră piesă a lui Andrea Bocelli, “Con te partiro”, pe care a adaptat-o. El este foarte încântat de faptul că Juventus, club la care Evra a jucat în perioada 2014-2017, a reuşit să dea marea lovitură prin transferul lui Cristiano Ronaldo. ”Juventini, aveți cel mai bun jucător din lume iar acesta se numește Cristiano Ronaldo”.

Evra, dedicaţie muzicală pentru Cristiano Ronaldo. Francezul l-a îndemnat pe lusitan să semneze cu Juventus

De altfel, francezul nu s-a sfiit să îi transmită lui Cristiano un mesaj public înainte de semnarea contractului, prin care îl îndemna să vină de urgenţă la campioana Italiei. ”Toată lumea mă întreabă ce cred despre acest transfer. Nu am vorbit cu Ronaldo despre asta, dar sfatul meu este ca, dacă vrea să joace până în 2050, trebuie să meargă la Juventus. Nu există o altă echipă la care ar trebui să plece.

Ronaldo, îți spun așa: fă alegerea corectă. Știi bine că italienii te iubesc, dar e un sacrificiu. Dacă te duci la Juventus, va trebui să muncești mult, foarte mult. Nu vei ști ce e aia vacanță. Dacă te duci la Juve, vei fi la următorul Campionat Mondial și nu ca mascotă, ci ca un protagonist”.

Evra, dedicație muzicală pentru Cristiano Ronaldo. Cei doi au fost colegi între 2006-2009 la Manchester United, unde au câştigat Champions League - imagine
Evra, dedicație muzicală pentru Cristiano Ronaldo. Cei doi au fost colegi între 2006-2009 la Manchester United