Cele mai citite

Evra, mesaj religios după ce a lovit un fan al lui Marseille! “Credem în Dumnezeu!”

Patrice Evra a postat un mesaj religios pe contul de Instagram la o săptămână după ce a lovit un fan al echipei sale, Olympique Marseille.
Autor: Vicentiu Dinescu | 09.11.2017 | 15:27
Evra, mesaj religios după ce a lovit un fan al lui Marseille!

Fundaşul francez a postat o fotografie cu el şi a scris ”Credem în Dumnezeu”, după ce Olympique Marseille l-a suspendat pentru incidentul dinainte de  meciul cu Vitoria Guimaraes din etapa a patra a fazei grupelor Europa League.

Patrice Evra a mai scris în postare ”GOD 1 4 3”, lucru care reprezintă următorul verset biblic: ”Voia lui Dumnezeu este sanctificarea voastră: feriţi-vă de curvie”. Fostul internaţional francez a fost contestat duminică de suporterii lui OM la partida de pe teren propriu cu formaţia Caen.

Evra a făcut o postare şi duminică pe această temă

Referitor la incidentul din Portugalia, atunci când i-a aplicat un picior în cap unui fan marseillez care l-a contestat, Evra a mai postat ceva şi duminică seară: ”Rezultat grozav astăzi. Foarte bine, băieţi. Sunt foarte mândru de voi. Mulţumesc fanilor adevăraţi ai lui Olympique Marseille… Am primit foarte multe mesaje de susţinere din partea lor”, a scris Evra pe Instagram, duminică.

Deşi obişnuia ca în fiecare zi de luni să facă o postare pe Instagram, în această săptămână Evra nu a mai scris nimic. El a revenit miercuri cu un mesaj pentru fostul său coechipier de la Juventus Torino, Andrea Pirlo, care a jucat ultimul meci din carieră.

 

Tawakkal-tu-Allah GOD 1 4 3

A post shared by Patrice Evra (@patrice.evra) on

Patrice Evra a lovit un suporter în timpul încălzirii dinaintea meciului din deplasare cu Vitoria Guimaraes, din Liga Europa. Evra a fost insultat de fanii propriei echipe de la începutul încălzirii, astfel că la un moment dat s-a apropiat de ei pentru a discuta. Însă situaţia a degenerat şi Evra a reacţionat cu o lovitură în stilul celor văzute în artele marţiale, cu piciorul la nivelul capului unui fan. Internaţionalul francez, care era rezervă la meciul de joi, a primit cartonaşul roşu.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!