Evra plăteşte scump momentul de K1! Cât timp va vedea fotbal doar la TV

George Heisu   
în Stiri sportive
10/11/2017, 21:04
Evra plăteşte scump momentul de K1! Cât timp va vedea fotbal doar la TV
Fostul internaţional francez Patrice Evra va plăti scump ieşirea dură la adresa unui suporter, pe care l-a lovit cu piciorul înaintea partidei din Europa League a echipei sale, Marseille, cu portughezii de la Guimaraes.
 
Momentul de K1 l-a costat pe Evra, în primă instanţă, contractul de fotbalist profesionist, Olympique Marseille reziliind deja, vineri, înţelegerea. Acest fapt s-a produs abia acum deoarece oficialii grupării franceze au deschis o investigaţie după incident, care a fost finalizată mai târziu decât era anticipat.
 
Evra va putea juca doar în campionatul intern
 
Apoi, fostul jucător de la Manchester United şi Juventus a fost suspendat pentru nu mai puţin de 7 luni din toate competiţiile UEFA! Interesant este faptul că va putea juca în campionatul intern, suspendarea fiind valabilă doar pentru cupele europene.
 
Conducătorii clubului Marseille au menţionat că despărţirea de Evra a fost de comun acord, chiar şi jucătorul francez fiind de acord că nu mai putea reveni la echipă după acest incident. Evra a devenit astfel liber de contract.
Închide ×