Life

Examen auto 2024. Care sunt cele mai grele întrebări la care candidații răspund greșit

Examen auto în 2024. Care sunt cele mai dificile chestiuni la care foarte multe persoane ajung să răspundă complet eronat.
21.05.2024 | 14:47
Examen auto 2024 Care sunt cele mai grele intrebari la care candidatii raspund gresit
ADVERTISEMENT

Examen auto 2024. Care sunt cele mai grele întrebări la care candidații răspund greșit. Toți cei care își doresc să obțină permisul de conducere categoria B pentru a circula pe drumurile publice trebuie să fie extrem de atenți.

Examen auto în 2024. Care sunt cele mai dificile chestiuni la care foarte multe persoane ajung să răspundă complet eronat

Examen auto în 2024. Care sunt cele mai dificile chestiuni la care foarte multe persoane ajung să răspundă complet eronat. E foarte important de menționat faptul că întrebările pot avea un răspuns corect, două sau chiar toate.

ADVERTISEMENT

De foarte multe ori candidații care merg să susțină partea teoretică nu sunt pregătiți ca la carte sau ajung să se grăbească. Viitorii șoferi trebuie să citească cu atenție chestionarele, la fel și variantele înainte de a face o alegere finală.

Din păcate, în cazul în care sunt 4 răspunsuri greșite din 26 din întrebări candidatul este declarat respins. Asta înseamnă că trebuie să mai aștepte o perioadă pentru a se prezenta din nou la examenul auto.

ADVERTISEMENT

În general, trebuie să treacă o perioadă de aproximativ o lună pentru a da încă o dată examenul auto pentru partea scrisă. Una dintre cele mai grele întrebări, la care se răspunde des greșit, are legătură cu reținerea permisului de conducere.

„Pentru care dintre faptele de mai jos se aplică măsura reținerii permisului de conducere?”, este întrebarea la care candidații pică cel mai frecvent, conform publicației playtech.ro.

ADVERTISEMENT

Variantele de răspuns sunt: A. pentru neoprirea la semnalul regulamentar al polițistului; B. pentru nerespectarea dispozițiilor legale referitoare la depășire; C. pentru nerespectarea normelor privind folosirea luminilor pe timp de noapte. Răspunsurile corecte sunt A și B.

Întrebarea de la examenul auto care le dă bătăi de cap candidaților

„În care dintre următoarele situații sunteți obligat să circulați cu o viteză care să nu depășească 30 km/h în localități?”, este o altă întrebare de la examenul auto 2024 care le dă bătăi de cap candidaților, mai arată sursa citată.

ADVERTISEMENT

În această situație variantele de răspuns sunt următoarele: A. în curbele deosebit de periculoase, semnalizate ca atare; B. în curbele în care vizibilitatea este sub 50 m; C. în zonele în care este interzisă depășirea.

Cei care s-au pregătit temeinic pentru a obținere permisul de conducere pentru categoria B vor bifa, cu siguranță, răspunsul B. Pentru a fi admis și pentru a trece la proba practică este nevoie ca o persoană să obțină cel puțin 22 de puncte.

ADVERTISEMENT
Tags:
Teodora Stoica a făcut top 3 cei mai petrecăreți jucători români: „Sper să...
Teodora Stoica a făcut top 3 cei mai petrecăreți jucători români: „Sper să nu mă urască!” + Antrenorul pe care îl admiră în secret: „N-am avut curaj să-i spun”
Cum puteți scăpa de „hormonul stresului” și grăsimea de pe burtă. Suplimentele care...
Cum puteți scăpa de „hormonul stresului” și grăsimea de pe burtă. Suplimentele care vă pot ajuta
Muritor de foame după ce a fost milionar în fotbal. Cum s-a auto-distrus...
Muritor de foame după ce a fost milionar în fotbal. Cum s-a auto-distrus un fotbalist cunoscut
"Luna roz" sau "Luna căpşunilor", fenomen rar pe 21 iunie 2024. Unde va fi vizibilă
Destinul cumplit al milionarului care a ajuns falit şi a rămas fără casă:...
Destinul cumplit al milionarului care a ajuns falit şi a rămas fără casă: „A pierdut totul! Nici nu ştiu unde a dormit”
Wow, ce apariție!! Cum s-a pozat Ilinca Vandici în costum de baie. A...
Wow, ce apariție!! Cum s-a pozat Ilinca Vandici în costum de baie. A spus 'stop joc' pe plajă! / FOTO
RĂSTURNARE privind ALEGERILE PREZIDENȚIALE! E bomba ZILEI
RĂSTURNARE privind ALEGERILE PREZIDENȚIALE! E bomba ZILEI
EXCLUSIV Povestea impresionantă a lui Alex, copilul bolnav de autism care l-a ținut...
EXCLUSIV Povestea impresionantă a lui Alex, copilul bolnav de autism care l-a ținut de mână pe Bancu la Euro 2024."Sunt mândră de el. Îmi era teamă. Am fost a patra rezervă"
Nadia Comăneci are un avion care-i poartă numele. Imagini rare cu aeronava
Nadia Comăneci are un avion care-i poartă numele. Imagini rare cu aeronava
Bombă în showbiz! Zanni e într-o relație și se gândește la nuntă: „Mama...
Bombă în showbiz! Zanni e într-o relație și se gândește la nuntă: „Mama copiilor mei va fi cea mai norocoasă”
Prințesa Kalina a Bulgariei, apariție controversată la Palatul Varna din Sofia. Tragedia care...
Prințesa Kalina a Bulgariei, apariție controversată la Palatul Varna din Sofia. Tragedia care și-a pus amprenta asupra chipului ei
Cum a descoperit Christian Sabbagh că fiul său are autism. Soția sa a...
Cum a descoperit Christian Sabbagh că fiul său are autism. Soția sa a fost prima persoană care și-a dat seama: „O bună perioadă de timp nu mi-a zis”