News

Bacalaureat 2019 toamna. Ce subiecte au picat la Informatică și cum se rezolvau

26.08.2019 | 16:04
Bacalaureat 2019 toamna Ce subiecte au picat la Informatica si cum se rezolvau

Luni, 26 august, a avut loc ultimul examen scris de la sesiunea de toamnă a Bacalaureatului din 2019. Astfel, elevii care au mai avut o șansă să treacă de „examenul maturității” și cei care au reușit să își ia corigențele în această vară  au fost puși în fața probei la alegere a profilului. Astfel, elevii care au dat bacalaureatul la profilul real au putut opta și pentru proba de informatică. VEZI AICI SUBIECTELE ȘI REZOLVAREA LOR

Bacalaureat 2019 toamna – proba de informatică

Astăzi a avut loc ultima probă scrisă din cadrul examenului de maturitate.  Elevii au susţinut astăzi proba profilului la alegere din cele 10 discipline: Biologie, Chimie, Fizică, Economie, Filosofie, Geografie, Informatică, Logică şi argumentare, Sociologie şi Psihologie. La informatică, în proba din vară, subiectele au fost următoarele ( VEZI AICI).

După ultima proba scrisă, pentru elevi urmează acum proba de evaluare a competențelor lingvistice, în 27 și 28 august, pentru ca aceasta să fie apoi urmată de proba de evaluare a competențelor lingvistice în lmba maternă. Competențele digitale vor fi evaluate pe 30 august și 2 septembrie iar proba de competențe lingvistice într-o limbă străină este programată pe 2 și 3 septembrie.

Ce subiecte s-au dat la informatică, la examenul de bacalaureat din 2019, sesiunea de toamnă
Ce subiecte s-au dat la informatică, la examenul de bacalaureat din 2019, sesiunea de toamnă *foto: realitatea.net

Câți elevi au dat bacalaureatul la sesiunea „de toamnă”

Peste 50.000 de elevii au fost înscriși pentru sesiunea de toamnă a examenului de bacalaureat din acest an. Printre aceștia se numără nu doar cei care au picat în acest an, ci și cei din promoțiile anterioare sau cei care de-a lungul verii și-au luat corigențele și au putut să dea examenul.

Reamintim că pentru a promova bacalaureatul, un absolvent de liceu trebuie să treacă toate probele de competențe, să susțină toate examenele scrise și să ia cel puțin nota 5 la fiecare, dar să nu aibă o medie generală mai mica de 6.