News

Exatlon 2019: Cine a câștigat a treia ediție a concursului de la Kanal D! S-au întors deja acasă

16.04.2019 | 08:40
Exatlon 2019: Cine a câștigat a treia ediție a concursului de la Kanal D!

Concursul sportiv Exatlon 2019 a ajuns într-un la un nivel în care scorul este atât de strâns încât fiecare punct contează. Ediția anterioară s-au adunat tensiuni între echipe, din cauza foamei, gândurilor, accidentărilor, dar și a dorinței de a ajunge cât mai aproape de finală.

Exatlon 2019: Faimoșii și Războinicii s-au întors deja în România

Deși pe micile ecrane așteptăm nerăbdători viitoarele dueluri, se pare că numele marelui victorios deja se știe, iar toți Faimoșii și Războinicii sunt în România. Finala la masculin s-a dat între Ion Surdu, un preferat al publicului, și Gabriel Nedelcu, iar câștigător a fost Faimosul, potrivit capital.ro.

La fete, principala favorită la câștigarea trofeului a fost Iuliana Aradi, dar care a pierdut în fața colegei sale Nicoleta Luncă. Lupta a fost strânsă, dar deznodământul se poate vedea în viitorul apropiat, la Kanal D.  Cu această ocazie, se poate vedea că preconizările lui Ion Surdu, legat de puterea și concentrarea fiecărei fete din concurs, nu au fost valabile.

Exatlon 2019: Cine a câștigat a treia ediție a concursului de la Kanal D! S-au întors deja acasă
Faimoșii și Războinicii s-au întors deja acasă

Luptă strânsă, final neașteptat!

Sportivul a susținut, în urmă cu câteva ediții, că detașarea lui Kiki de restul echipei îi aduce numai bine, lucru care o va duce aproape de marea finală. La catalog a urmat Cătălina, care, din analiza sa se poate înțelege că este una dintre cele mai puternice competitoare din punctul său de vedere, în cele din urmă poziționându-se ”Andreea cu Andreea”.

„Dintre fete, cum am mai si spus-o, din punctul meu de vedere, este ca Kiki s-a detasat foarte mult de restul fetelor. Dupa aia urmeaza Catalina si dupa aia urmeaza Andreea cu Andreea. Au evoluat si ele mult, nu vreau sa ma inteleaga lumea gresit ca am facut un clasament. Dar, din ce se vede pana acum, Kiki a venit si a venit in forta si evolueaza foarte tare. Se antreneaza, incearca”, a spus Ion Surdu.