Life

Excentrica Naba Salem, imagini interzise minorilor pe Instagram. Fosta concurentă de la Bravo, ai stil 3, din bairam în bairam!

15.09.2020 | 13:06
Excentrica Naba Salem imagini interzise minorilor pe Instagram Fosta concurenta de la Bravo ai stil 3 din bairam in bairam
Naba Salem, una din cele mai mari tentații de pe Instagram
ADVERTISEMENT

Naba Salem, una din cele mai exotice foste concurente de la Bravo, ai stil, șochează zi de zi cu postările de pe contul ei de Instagram.

Naba Salem, în ipostaze de infarct pe Instagram

Tânăra originară din Irak, stabilită încă din copilărie în Oradea, încinge mințile tuturor cu fotografiile la limita decenței pe care le postează pe celebra rețea de socializare.

ADVERTISEMENT

După participarea la Bravo, ai stil 3, Naba și-a încercat norocul devenind dansatoare în clipurile mai multor maneliști, unii dintre ei mai cunoscuți, alții mai puțin, după care a fost cooptată în reality-show-ul „Like a star” de la Antena Stars, care s-a dovedit a fi un eșec lamentabil.

Naba își vede în continuare de proiectele ele, colaborând cu tot felul de firme ale căror produse le promovează pe Instagram, iar relația ei cu industria manelelor rămâne una destul de puternică.

ADVERTISEMENT

Irakiana, între party-uri și scandaluri televizate

Fanii vedetei au observat și câteva schimbări la fizicul ei, mulți îngrozindu-se de ultimele imagini postate de brunetă.

Este vizibil că Naba și-a injectat buzele, iar pentru gustul multora, a cam exagerat.

Pe contul personal de Instagram vedeta postează imagini de peste tot, fanii observând că îi merge foarte bine, mai ales că o dată la câteva zile e la câte o petrecere.

ADVERTISEMENT

Recent, Naba a fost implicată într-un scandal uriaș cu Bianca Pop, fosta ispită de la Insula iubirii, care a mers la poliție zilele trecute susținând că a fost violată și drogată.

Cele două și-au împărțit tot felul de acuzații, printre care că Naba s-ar fi dat la unul din iubiții Biancăi. Show-ul purtat de cele două timp de două zile la Acces direct s-a încheiat incert căci nu se știe dacă s-au împăcat ori se ignoră în continuare.

ADVERTISEMENT

În emisiunea difuzată în vară, Naba a mărturisit că Bianca Pop consumă droguri foarte des, iar comportamentul fostei ispite a atras atenția telespectatorilor căci în intervenția ei în direct era destul de ciudată.

Puteți vedea AICI imaginile fierbinți cu Naba.

ADVERTISEMENT