Fotbal international

Excentricul miliardar care vrea să cumpere numele stadionului Barcelonei: vrea să își cloneze soția după ce și-a clonat câinele!

29.04.2020 | 22:08
Excentricul miliardar care vrea sa cumpere numele stadionului Barcelonei vrea sa isi cloneze sotia dupa ce sia clonat cainele
ADVERTISEMENT

Alki David, miliardarul britanic partener în afacerea cu cannabis cu boxerul american Mike Tyson, este decis să cumpere pentru un an dreptul de a schimba numele celebrului stadion al Barcelonei, Nou Camp.

Catalanii fac acest gest pentru prima dată în istoria clubului

Catalanii au decis să recurgă la această soluție în premieră în istoria clubului, scopul fiind de a strânge o sumă importantă de bani care să fie apoi redirecționată pentru cercetări sau necesități ale sistemului medical în lupta cu coronavirusul.

ADVERTISEMENT

Acest Alki David este un personaj binecunoscut de presa din Regat, fiind un excentric, un om care a atras de multe ori atenția prin ideile și acțiunile sale.

În 2007 a vrut să cumpere clubul Coventry

Ultima trăznaie este dorința de a-și clona soția, după ce a reușit să își cloneze câinele. “Da, am reușit asta. Am clonat inclusiv semnul negru pe limbă, pe care câinele îl avea din naștere. Este identic. Acum lucrăm la clonarea soției mele”.

ADVERTISEMENT

Bărbatul are o avere în jur de aproape 3 miliarde euro și tabloidul Daily Mail susține că în anul 2007 ar fi intenționat să cumpere clubul Coventry, unde a jucat până în 1998 fostul internațional român Viorel Moldovan.

E convins că va reuși să facă afacerea

Alki David este convins că va reuși să încheie cu bine afacerea cu reprezentanții Barcelonei. “E un moment istoric în lumea sportului și se potrivește cu planurile mele. E o oportunitate de care vreau să profit. Sunt încrezător că dealul va fi încheiat”.

ADVERTISEMENT

Miliardarul de sorginte greacă a fost reținut anul trecut pe insula St. Kitts din Caraibe.  În urma unor percheziții s-au găsit plante de canabis la el care valorau în total câteva milioane de dolari. David a fost acuzat de posesia de droguri interzise și intenția de furnizare și import pe teritoriul țării. El a spus însă că plantele sunt toate de cânepă și că au legătură cu o afacere cu cannabis pe care intenționa să o deschidă în zonă. Până la urmă incidentul s-a terminat cu bine.