Fotbal intern

Exces de zel? Copiii prezenți la Arena Națională pentru meciul România-Norvegia, percheziționați! Le-au confiscat sandvişurile! Coadă de autocare lângă stadion! VIDEO EXCLUSIV

Exces de zel Copiii prezenti la Arena Nationala pentru meciul RomaniaNorvegia perchezitionati Leau confiscat sandvisurile Coada de autocare langa stadion VIDEO EXCLUSIV
ADVERTISEMENT

Partida România – Norvegia, contând pentru Grupa F a preliminariilor EURO 2020, programată pe Arena Națională, se va juca cu porțile larg deschise, însă doar pentru copii. Elevii lui Cosmin Contra vor fi susținuți la cel mai important meci al acestor calificări de peste 30.000 de copii. Veniți din toate colțurile țării, micuții suporteri au început să intre pe stadion cu două ore înainte de startul partidei.

  • Cota EXCLUSIVĂ Fortuna: 2,22 este cota pentru “gol gazdele în repriza 1” la meciul România – Norvegia. Vezi aici toate cotele!
ADVERTISEMENT

Copiii prezenți la Arena Națională pentru meciul România-Norvegia, percheziționați

Veniți pe grupuri și foarte bine organizați la intrările de la Arena Națională, copiii au fost atent percheziționați de stewarzii prezenți la fața locului. Organizatorii și-au luat măsuri maxime de securitate după incidentele de la meciul cu Spania, deși vorbim acum doar de copii sub 14 ani. La intrarea pe stadion, forţele de ordine nu i-au lăsat pe copii să intre cu sandvişuri, mere sau sticle cu apă.

Copiii care vor susține România la meciul cu Norvegia s-au pregătit exemplar pentru meciul de pe Arena Națională. Micuții susținători sunt echipați cu steaguri, fulare și embleme cu România, gata să să-i susțină pe tricolorii lui Cosmin Contra în dificila confruntare cu Norvegia.

ADVERTISEMENT

Meciul România – Norvegia va bate recordul de asistență a copiilor la un meci oficial

Conform datelor oficiale, circa 27.000 de copii vor asista la meciul România – Norvegia de pe Arena Națională. Asta înseamnă că recordul deținut de un meci din Europa League va cădea. În septembrie, Partizan Belgrad a avut peste 22.000 de copii în tribune la meciul cu AZ Alkmaar din Europa League, un record pentru fotbalul european.

Acum, România doboară acest record, după ce FRF a anunțat că la meci şi-au anunțat prezența 30.038 de copii sub 14 ani și însoțitori.

ADVERTISEMENT