Budescu e la Bucureşti! Ce-i oferă Steaua: "O să vorbesc cu Gigi"

UPDATE Ora 12:40 / Budescu joacă tare şi spune, la Bucureşti fiind, că aşteaptă să discute cu Gigi Becali despre o eventuală altă ofertă de la Steaua, dar  că, pînă atunci, e ca şi înţeles  cu arabii: "Aştept contractul din Qatar, am fost, am făcut vizita medicală, acum trebuie să pună pe hîrtie ceea ce am discutat. Dacă am fost acolo şi am făcut vizita medicală, cred că 95% voi semna acolo. Steaua îmi oferă ce am şi la Astra. Nu ştiu... vedem ce se mai întîmplă. Probabil voi mai vorbi cu Gigi Becali!"

UPDATE Ora 12:00 / FANATIK.RO vă dezvăluie în exclusivitate că Budescu se află de azi în Bucureşti şi este astăzi aşteptat la palatul lui Gigi Becali să poarte negocieri pentru a semna cu Steaua! Atacantul Astrei va fi însoţit de Petre Buduru şi este foarte posibil ca atît Budescu, cît şi Enache să semneze în cursul zilei de azi contractele cu formaţia campioană!

Enache a dezvăluit deja că s-a înţeles cu Gigi Becali - vezi aici declaraţia giurgiuveanului!

Rămîi pe FANATIK.RO pentru a afla primul toate detaliile despre cele 2 transferuri!

Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA G pentru a vedea toate rezultatele meciurilor din Liga Campionilor si Europa League! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de astăzi

CLICK SUS PE GALERIA FOTO PENTRU IMAGINI CU BUDESCU LA BUCURESTI!

-----------------------------------

UPDATE / Aşa cum FANATIK.RO a anunţat în EXCLUSIVITATE, Constantin Budescu a trecut vizita medicală, dar cele două părţi nu au mai ajuns la un acord în momentul în care au dorit să pună la punct ultimele detalii din contractul jucătorului. Budescu a solicitat mai mulţi bani, iar oficialii formaţiei Umm Salal au decis să oprească orice discuţie. Negocierile cu Steaua se redeschid în acest moment.

....................................

Transferul lui Constantin Budescu este pe punctul de a se finaliza. Fotbalistul Astrei a părăsit miercuri cantonamentul echipei din Cipru şi a plecat pentru a pune la punct ultimele detalii cu oficialii echipei Umm Salal, locul cinci în campionatul din Qatar.

Budescu a ajuns în Qatar alături de Dani Coman, preşedintele formaţiei Astra Giurgiu, iar arabii vor plăti în schimbul serviciilor jucătorului suma de 1.100.000 euro într-o singură tranşă, iar Budescu ar încasa 2.000.000 de euro pentru două sezoane şi jumătate.

Conform surselor FANATIK.RO, Constantin Budescu a trecut vizita medicală, iar acum se pun la punct ultimele detalii din contract. Jucătorul a acceptat oferta oficialilor echipei Umm Salal, dar şi Astra e mulţumită de suma care va intra în contul echipei. Cele două părţi mai discută în legătură cu garanţiile finaniare, iar în cel mai scurt se vor semna acetele.

Şumudică nu vrea ca Enache să plece la Steaua

De cealaltă parte, transferul lui Gabi Enache la Steaua se află sub semnul întrebării. Deşi oficialii campioanei au ajuns la un acord cu jucătorul Astrei şi cu Ioan Niculae, dar tehnicianul echipei, Marius Şumudică, face presiuni pentru ca Enache să nu plece la Steaua şi să întărească o adversară.

viewscnt
OraPostulSportEveniment
20:00
Europa League Viktoria Plzen - FCSB
1 EUR4.6546 lei+0,0049
1 USD3.9306 lei-0,0259
1 XAU163.2736 lei-0,0695