Varga a semnat cu CS U! “Vom juca în cupele europene”

Daniel Vlad    Bogdan Steriopol   
în Carousel hot news
18/12/2013, 14:22
Varga a semnat cu CS U! “Vom juca în cupele europene”
Dacian Varga.

UPDATE 16 .10: “Am semnat cu CS Universitatea Craiova pe o perioadă de trei ani şi jumătate. Nu m-am dus la această echipă pentru Curelea şi Ferfelea, ci m-am dus acolo pentru toată Oltenia fotbalistică. Ştiu că în această zonă a ţării fotbalul e este o religie. O să stau în Liga a doua doar trei luni, deoarece sigur vom promova la vară. Pe mine nu mă interesează conflictele dintre CS şi FC sau mai ştiu eu ce nume, pe mine mă interesează să facem performanţe pentru suporterii craioveni şi pentru noi. Veţi vedea că vom şi juca în cupele europene, deoarece patronul acestei echipe are un proiect extrem de serios. Nici nu am stat mult de vorbă cu Mihai Rotaru, m-a convins din prima. De Şiman nu mai vreau să vorbesc. Mă bucur că revin pe teren după necazurile de la Sportul”, a spus Varga pentru FANATIK.

UPDATE 14:50 Contactat de FANATIK, patronul Sportului Studenţesc, Vasile Şiman a confirmat şi el trecerea jucătorului la CS U Craiova.

“Aşa este, Varga s-a transferat la CS U. A avut acordul Sportului. Fără acordul nostru nu putea ajunge acolo. Chiar dacă am avut unele conflicte cu el, mă bucur că va juca din nou fotbal“, a spus Şiman.

UPDATE 14.40 Aşa cum FANATIK v-a informat în exclusivitate aseară, Dacian Varga a semnat azi cu CS Universitatea Craiova. O sursă  din anturajul fostului fotbalist al Sportului Studenţesc ne-a dezvăluit că fostul internaţional va primi la semnătură 100.000 de euro, urmînd să aibă salariu lunar de 7.000 de euro. Acesta este, foarte probabil, cel mai mare salariu din eşalonul secund.

––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Dacian Varga este foarte aproape de un transfer la CS U. Fostul internaţional a discutat astăzi, la Bucureşti, cu patronului clubului CS Universitatea Craiova, Mihai Rotaru.

După ce pe data de 7 decembrie a evoluat pentru echipa lui Ovidiu Stângă în amicalul cu FC Clinceni, pierdut de alb-albaştrii cu scorul de 0-2, jucătorul e foarte aproape de a semna şi un angajament cu formaţia din liga secundă.

În această dimineaţă la negocieri a fost prezent şi patronul Sportului Studenţesc, Vaslie Şiman. Jucătorul urmează să decidă mâine dacă alege CS U Craiova. Totodată, o sursă din anturajul celor de la CS a dezvăluit pentru FANATIK că şi Ştefan Bărboianu a semnat deja cu ocupanta locului 1 din Seria a doua la ligii secunde. La CS U Craiova, de la Sportul Studenţesc mai evoluează Curelea şi Ferfelea.

Închide ×