Mititelu ŞOCHEAZĂ: “M-au VIOLAT!” Balaci: “Nu am de unde să-mi cumpăr bilet”

Daniel Vlad   
în Ligi Inferioare
21/11/2013, 12:38
Mititelu ŞOCHEAZĂ: “M-au VIOLAT!” Balaci: “Nu am de unde să-mi cumpăr bilet” GALERIE FOTO

UPDATE 17:40 Fostul mare internaţional, Ilie Balaci, după ce a declarat pentru FANATIK că vrea să asiste la meciul CS Universitatea Craiova-FC Universitatea Craiova din tribunele stadionului Ion Oblemenco, în direct la Sport TotaFM a dezvăluit că nu are de unde să îşi cumpere bilet. “Oficialii de la CS nu au avut curajul să scoată la acest meci spre vănzare la casele de bilete sau la vănzătorii volanţi 30.000 de bilete deoarece le era frică de reacţia fanilor din tribune. Vreau să merg la meci şi să stau unde stătea tata, dar nu am de unde să-mi cumpăr bilet. Este inadmisibil aşa ceva”,a spus Balaci

UPDATE 16:44 / “Cum să fuzionez cu echipa unde patron este Olguţa Vasilescu? Şi-au bătut joc de mine şi acum vor fuziune? M-au violat! Sînt ca nişte violatori. Este ca şi cum uul violează pe cineva şi apoi o de nevastă. Niciodată nu o să ne unim cu ei”, a spus Adrian Mititelu, patrunul FC U, la Sport.ro.

UPDATE În jurul orei 14:40 angajaţii lui Adrian Mititelu vînduseră 1500 de bilete, iar  în următoarele ore urmează să va vîndă ultimele 500 de tichete din tranşa a doua adusă  la club de liderii Peluzei Sud 97. Totodată, oficialii clbuliui CS Universitatea Craiova au scos şi ei la rîndul lor la vînzare bilete, după ce distribuirea acestora online a încetat.

UPDATE:  În jurul orei 13.30, liderii din Peluza Sud 97 au pus în vînzare alte 1000 de bilete  primite de la oficialii clubului CS Universitatea Craiova. La coadă s-au strîns peste 200 de persoane.

Membrii galeriei FC Universitatea Craiova au intat în această dimineaţă în posesia primelor 1000 de bilete oferite de conducătorii clubului CS Universitatea Craiova pentru Peluza Sud la meciul de sîmbătă. FANATIK a aflat că aceste tichete au fost vîndute în circa 30 de minute! Reprezentanţii fanilor celor dela FC U urmau să mai aducă la club în următoarele ore alte 1000 de bilete promise de Pavel Badea. “Vom primi din partea clubului rival 4.500 de bilete , pe care în mod sigur le vom vinde încă de azi”, ne-a dezvăluit unul dintr liderii galeriei FC Universitatea Craiova.

Închide ×