Fotbal intern

“Nilă” RUPE TĂCEREA despre Reghe! AFLĂ de ce nu joacă

Atacantul stelist Mihai Costea a dezvăluit pentru FANATIK.RO că de aproximativ trei săptămâni se antrenează de unul singur în Ghencea pentru că nu şi-a găsit echipă. Fotbalistul susţine...
07.02.2014 | 13:27
Nila RUPE TACEREA despre Reghe AFLA de ce nu joaca

Atacantul stelist Mihai Costea a dezvăluit pentru FANATIK.RO că de aproximativ trei săptămâni se antrenează de unul singur în Ghencea pentru că nu şi-a găsit echipă. Fotbalistul susţine că situaţia este îngreunată din cauza faptului că Adrian Mititelu are ultimul cuvînt în ceea ce priveşte transferul său, conform unei clauze din contract. Cum Mititelu nu doreşte să renunţe la paragraful respectiv din contractul fostului internaţional Under 21, şansele ca acesta să mai ajungă la Ştiinţa sînt aproape nule. Costea riscă să nu mai joace fotbal pînă la vară dacă Rerghecampf nu se gîndeşte să îl reprimească în lot. “Transferul meu nu depinde doar de mine şi de Steaua, acest transfer depinde şi de domnul Mititelu, şi din acest motiv îmi este dificil să îmi găsesc echipă. Dacă mă duc la FC Universitatea Craiova? Nici eu nu mai ştiu, după ce domnul Mititelu a spus că nu renunţă la clauza respectivă. Prea multe comentarii nu vreau să fac. Tot ce pot să vă spun este că eu mă antrenez de unul singur în Ghencea şi că mai am contract cu Steaua. Dacă mă va primi Reghe la antrenament cu echipa mare? Nici asta nu ştiu, dar  sper că situaţia mea se va rezolva, deoarece eu vreau să joc fotbal”, a încheiat Mihai Costea.

Ce doreşte Gigi Becali de la Mititelu

FANATIK.RO a aflat că Gigi Becali i-a solicitat lui Adrian Mititelu, pentru ca Mihai Costea să joace sub formă de împrumut la Ştiinţa, să renunţe la toate pretenţiile financiare cerute Stelei, în instanţă, după ce clubul din Ghencea i-a legitimat ca jucători liberi de contract pe Andrei Prepeliţă, Florin Costea şi Mihai Costea. Mititelu a cerut aceste daune după ce Steaua i-a cerut banii înapoi pe Mihai Costea, deşi iniţial semnase cu FC U Craiova un cotract de transfer pentru suma de 1.100.000 de euro! Din cauza faptului că Ştiinţa a fost dezafiliată în vara anului 2011, Steaua s-a dus la LPF şi l-a înregistrat şi pe Mihai Costea tot ca jucător liber de contract.

Tags: