Fotbal intern

Iliev: “Bulgarii au crezut că LIPSA lui Tănase e DIVERSIUNE!”

Fostul fotbalist al Universităţii Craiova şi al Stelei, Valentin Iliev, a dezvăluit în această dimineaţă pentru FANATIK.RO că accidentarea lui Cristi Tănase, în care bulgarii nu au crezut...
19.08.2014 | 13:35
Iliev Bulgarii au crezut ca LIPSA lui Tanase e DIVERSIUNE
ADVERTISEMENT

Fostul fotbalist al Universităţii Craiova şi al Stelei, Valentin Iliev, a dezvăluit în această dimineaţă pentru FANATIK.RO că accidentarea lui Cristi Tănase, în care bulgarii nu au crezut în cursul zilei de luni, este o pierdere pentru roş-albaştrii. Totodată, actualul căpitan al formaţiei ŢSKA Sofia ne-a dezvăluit că i-a dat lui Latovlevici toate datele despre jucătorii lui Ludogoreţ

Valentin, din România te deranjăm, putem să discutăm despre meciul Steaua-Ludogoreţ?

Absolut! Tocmai închisesem cu prietenul meu Latovlevici de la Steaua. I-am dat unele date despre jucătorii lui Ludogoreţ chiar dacă în meciul cu noi ei au jucat mai mult cu rezervele.

ADVERTISEMENT

Ai aflat că Tănase s-a accidentat?

Da! Consider că absenţa lui Tănase este o pierdere imensă pentru Steaua, dar în cursul zilei de luni, atunci cînd în Bulgaria s-a aflat despre această accidentare, cei de la Ludogoreţ credeau că nu este adevărat, Ei credeau că este doar o vrăjeală a celor de la Bucureşti. Însă, după ce au dat mai multe telefoane în România în cele din urmă au aflat că accidentarea lui Cristi este reală.

“Bulgarii sînt periculoşi la fazele fixe şi folosesc tot felul de tertipuri”

La sfîrşitul săptămînii trecute ai jucat contra formaţiei Ludogoreţ, cum a fost acest meci?

Din păcate pentru noi am pierdut meciul cu scorul de 2-0. Consider că noi, cei de la ŢSKA, am pierdut meciul încă de la vestiare atunci cînd am văzut că cei de la Ludogoreţ folosesc rezervele. I-am luat un pic de sus şi cred că mai bine ar fi fost pentru noi dacă antrenorul adversarilor noştri ar fi jucat cu titularii. Însă ei au preferat să odihnească oamenii de bază mai ales că erau convinşi că cei din staff-ul Stelei vor fi în tribune.

ADVERTISEMENT

Totuşi, chiar şi în aceste condiţii ne poţi spune care sînt punctele forte ale lui Ludogoreţ?

Consider că ei sînt foarte buni la fazele fixe. Folosesc la acest tip de faze tot felul de tertipuri, te ciupesc, te trag de tricou atunci cînd arbitrii nu sînt cu ochii pe ei, fac orice doar că să îţi ia faţa şi să îşi facă un avantaj.

629260-581865-ludogorets

“Cei de la Ludogoreţ sînt disperaţi să intre în grupele Ligii Campionilor”

Are Ludogoreţ faţă de grupele Ligii Campionilor?

În primul rînd cei de la Ludogoreţ sînt disperaţi să intre în grupele Ligii Campionilor. De trei ani această echipă se chinuie să intre în grupele acestei competiţii. După părerea mea, la ora actuală, în Bulgaria, Ludogoreţ îşi merită titulatura de cea mai bună echipă, iar dacă jucătorii acestei formaţii vor reuşi să treacă de Steaua, atunci îşi vor merita locul în grupele Ligii Campionilor.

ADVERTISEMENT

După părerea ta, unde crezi că i-ar putea surprinde cei de la Steaua pe adversarii lor de la Ludogoreţ?

Eu cred că Steaua i-ar putea surprinde pe cei de la Ludogoreţ chiar la ce nu se vor aştepta ei mai puţin. Adică, steliştii i-ar putea surprinde la fazele fixe, acolo unde bulgarii se cred puternici. Eu cred că Szukala, cel care are acum tricoul meu cu numărul 4, va înscrie în meciul tur dintr-o fază fixă. Totodată, mi-ar fi plăcut să fac pereche în apărare cu Szukala şi cred că am făcut o greşeală atunci cînd am plecat de la Steaua.

ADVERTISEMENT

“Golurile contra celor de la Dinamo m-au făcut să cred că sînt pe Maracana”

Care este cea mai plăcută amintire a ta de la Steaua?

Nu am cum să uit cele două goluri înscrise în poarta lui Dinamo. Atît după primul gol, dar şi după al doilea gol am simţit că plutesc. Am simţit că sînt un mare fotbalist, că mă aflu pe Maracana în Brazilia, datorită atmosferei pe care au suporterii Stelei au făcut-o după reuşitele mele pe Naţional Arena.

Simt că oarecum regreţi că ai plecat din România, corect?

Corect! Este adevărat că m-am simţit excelent în România. M-am simţit bine atăt la Craiova, cît şi la Steaua. Eu cred că dacă Adrian Mititelu avea bani, chiar şi Universitatea Craiova, cu Trică în echipă, ar fi putut să devină o formaţie de cupele europene.

“Trică va antrena într-o zi Steaua”

Apropo de Trică, el acum a devenit antrenor, crezi că într-o zi va putea antrena Steaua?

Absolut! În cunosc bine pe Trică şi ştiu că el este un tip extrem de ambiţios. Ştiu sigur că în sufletul lui el îşi doreşte să antreneze două formaţii în România. Îşi doreşte să antreneze Steaua şi Universitatea Craiova, echipa la care eu am jucat alături de el.

După ce Gîlcă va pleca de la Steaua, crezi că Trică merită o şansă din partea lui Gigi Becali?

Categoric! Eugen a făcut treabă bună şi la CFR Cluj din postura de antrenor. Este un băiat cu personalitate şi cred că se va impune într-un vestiar ca cel al Stelei. Cred din tot sufletul că Gigi Becali trebuie să îi acorde şi lui o astfel de şansă.

IMG_9436

 

P: Pariaza cu cei mai buni! BONUS de 150 RON la înregistrare!

ADVERTISEMENT