Sport

EXCLUSIV / Un fan l-a bătut pe Cristescu în discotecă!

Fanii clubului FC Universitatea Craiova nu uită şi nu iartă. După ce în această vară CS Universitatea Craiova a fost înscrisă în Liga 2 ultraşii din Peluza Sud 97  le-au declarat război...
27.10.2013 | 15:44
EXCLUSIV  Un fan la batut pe Cristescu in discoteca
ADVERTISEMENT

Fanii clubului FC Universitatea Craiova nu uită şi nu iartă. După ce în această vară CS Universitatea Craiova a fost înscrisă în Liga 2 ultraşii din Peluza Sud 97  le-au declarat război conducătorilor ei, Pavel Badea şi Silvian Cristescu. Astfel, FANATIK a aflat că, în această dimineaţă, în jurul orei 3:00, între Cristescu şi un suporter al echipei lui Adrian Mititelu a avut loc o altercaţie într-o discotecă din Craiova. “Băiatul respectiv l-a văzut pe Cristescu şi a dicutat cu el. După ce l-a făcut trădător, dînsul s-a enervat şi  l-a înjurat pe acesta. Totul a degenerat, iar  fostul fotbalist a primit un pumn”, ne-a dezvăluit un martor prezent la incident.

“Bodyguarzii l-au dat afară după ce m-a pupat de m-a albit”

Contactat de FANATIK, Silvian Cristescu, nu a negat întîlnirea şi discuţia pe care a avut-o cu suporterul echipei FC Universitatea Craiova, însă ne-a mărtursit că nu a fost sub nicio formă lovit de acel personaj. “Eu vă spun cum au stat lucrurile, iar voi credeţi pe cine vreţi. Este adevărat că m-am întîlnit în acel club cu fanul echipei FC Universitatea Craiova, însă am purtat doar o dicuţie cu el, timp de vreo 15 minute. El îmi spunea că pentru ei există doar o singură echipă şi vor în oraşul nostru doar echipa care are leul pe stemă. Însă, din păcate pentru el, era cam beat şi, după ce m-a pupat de m-a albit, bodyguarzii l-au dat afară. Dacă există cineva care crede că Silvian Cristescu poate să ia vreun pumn în Craiova, greşeşte”, a încheiat Cristescu.

ADVERTISEMENT

Fostul jucător al Universităţii Craiova nu se află la primul incident cu fanii clubului patronat de Adrian Mititelu. În urmă cu două săptămîni, suporterii din Peluza Sud 97 i-au vandalizat acestuia gardurile casei. (VEZI DETALII AICI)

tradator-660x413