Sport

EXCLUSIV / Un stelist şi-a RUPT piciorul: “E GROAZNIC”

Antrenamentul Stelei de astăzi a fost unul de coşmar!...
19.11.2013 | 21:57
EXCLUSIV  Un stelist sia RUPT piciorul E GROAZNIC

Antrenamentul Stelei de astăzi a fost unul de coşmar!

FANATIK a aflat că unul dintre jucătorii favoriţi ai lui Laurenţiu Reghecampf, Lucian Filip a suferit, azi, o accidentare dură în urma căreia fostul internaţional under 21 al roş-albaştrilor a suferit o fractură de tibie şi peroneu.

“Am fost cu toţi şocaţi cînd am auzit cum lui Lucian i-a trosnit osul. A fost GROAZNIC! Ne-am dat seama din start că a suferit o accidentare gravă, Cel care l-a lovit pe Filip la antrenamente a fost Mihai Costea, dar el nu a vrut sub nicio formă să facă aşa ceva. Filip era unul dintre jucătorii noştri care era pe val şi ne pare extrem de rău că i s-a întîmplat aşa ceva. În zilele următoare vom afla cănd Lucian va efectua operaţia. În mod sigur el va sta cîteva luni bune în afara gazonului. Mihai Costea era distrus ,deoarece ştie prin ce probleme a trecut şi fratele său Florin Costea atunci cînd Bărneţ l-a accidentat şi pe el foarte grav”, ne-a spus un oficial al Stelei.

“În această seară se va opera. A fost un accident nefericit”, au dezvăluit oamenii din stafful Stelei.

Reghe e NEGRU: “Eu cu cine joc cu Schalke?”

Antrenorul Laurenţiu Reghecampf este negru de supărare după accidentarea lui Filip! “Nu se poate aşa ceva! Eu cu cine joc cu Schalke?”, a fost prima reacţie a lui Reghe, care nu poate conta la mijlocul terenului nici pe Pintilii, iar Filip era înlocuitorul perfect al acestuia, alături de Bourceanu, în linia mediană a Stelei! Astfel, în acest moment, Steaua va conta pe Prepeliţă! Vestea îl nemulţumeşte şi mai mult pe Reghe, cu cît o astfel de accidentare necesită o pauză de cel puţin şase luni, iar jucătorul va rata astfel tot sezonul!

13 meciuri a jucat în acest sezon Fiip pentru Steaua în toate competiţiile

2 goluri a reuşit în acest sezon Filip Pentru Steaua

2.FOTBAL:STEAUA BUCURESTI-AJAX AMSTERDAM 2-0,LIGA EUROPA (21.02.2013)

 

Tags: