Carousel hot news

FABULOS! Mititelu a ajuns să îi facă JOCURILE lui Mitică!

Finanţatorul Universităţii Craiova, Adrian Mititelu, nu se dezminte....
26.11.2013 | 18:31
FABULOS! Mititelu a ajuns să îi facă JOCURILE lui Mitică!
ADVERTISEMENT

Finanţatorul Universităţii Craiova, Adrian Mititelu, nu se dezminte.

După ce a intentat mai multe procese contra Ligii Profesioniste de Fotbal şi implicit contra lui Dumitru Dragomir, FANATIK a aflat că finanţatorul clubului FC Universitatea Craiova s-a îndreptat acum şi contra lui Gino Iorgulescu. Ei bine, patronul Ştiinţei a contestat la Judecătoria sectorului 5 decizia Adunării Generale în urma căreia fostul preşedinte al formaţiei FC Naţional l-a învins la alegeri pe Dumitru Dragomir. Motivul? Oltenii consideră că membrii care au votat numirea lui Iorgulescu în funcţia de preşedinte nu figurează în nici un document oficial la LPF ca membri ai acestui for, datele din actele Ligii nefiind updatate!

“Am depus o acţiune în instanţă împotriva hotărîrii Adunării Generale, a membrilor celor care l-au votat ca preşedinte pe Gino Iorgulescu? De ce? Deoarece în afară de tabelele depuse la LPF înaintea începerii campionatelor nu există nici un document oficial în care să se arate cine sînt cu adevărat membrii acestei instituţii. În condiţiile astea, noi considerăm că domnul Iorgulescu a fost ales ilegal. Am primit termen de judecată pentru luna februarie a anului viitor”, a declarat pentru FANATIK, Mircea Moise, juristul Universităţii Craiova.

Astfel s-a ajuns în situaţia în care Mititelu îi face jocurile, indirect, lui Dumitru Dragomir, marele învins din alegerile de la LPF, duşmanul declarat al patronului oltenilor!

ADVERTISEMENT

Contactat de FANATIK, Dumitru Dragomir a declarat: “Mititelu să stea în banca lui. Nu e treaba lui ce se întîmplă la LPF!”

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria CAROUSEL HOT NEWS
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 859. 32 pagini + cartea „Dictatura gastronomică”
A apărut noua revistă Taifasuri