Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Exclusiv. A ”trântit” Bogdan Mitrea meciul Universitatea Craiova – Farul 1-1!? Reacția lui Mihai Rotaru. Video

Mihai Rotaru a negat vehement la FANATIK SUPERLIGA varianta ca Bogdan Mitrea să fi ”trântit” întâlnirea Universitatea Craiova - Farul 1-1.
16.05.2023 | 14:25
Exclusiv A trantit Bogdan Mitrea meciul Universitatea Craiova  Farul 11 Reactia lui Mihai Rotaru Video
Exclusiv. A trântit Bogdan Mitrea meciul Universitatea Craiova - Farul 1-1! Reacția lui Mihai Rotaru. Video
ADVERTISEMENT

După încheierea meciului din Bănie au apărut zvonuri că fundașul oltenilor, care a comis penalty-ul ratat însă de Denis Alibec, nu și-ar fi apărat corect șansele, speculându-se faptul că în trecut acesta a jucat două sezoane la formația lui Gică Hagi.

Mihai Rotaru respinge acucațiile că Bogdan Mitrea a ”trântit” partida Universitatea Craiova – Farul 1-1

Intrat prin telefon la emisiunea FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI, patronul Mihai Rotaru a explicat că nici nu se pune problema ca Bogdan Mitrea să fi ”trântit” partida Universitatea Craiova – Farul 1-1, din etapa a 8-a a play-off-ului din SuperLiga.

ADVERTISEMENT

”Nu există așa ceva. Mitrea este un băiat extraordinar, nu se pune problema. În primul și primul rând acolo nu a fost penalty și atunci putem spune că alți jucători au trântit meciul dacă nu a făcut el cea mai mare greșeală la meciul cu Farul.

Și Bălașa când am câștigat noi la Sepsi, și când i-am dat noi gol CFR-ului a greșit… Nu există așa ceva. Bogdan este un bărbat și un om extraordinar, nu se pune problema”, a declarat Rotaru, la emisiunea FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

ADVERTISEMENT

VEZI VIDEO MAI JOS

Se clatină scaunul lui Eugen Neagoe

Într-o ediție precedentă a emisiunii FANATIK SUPERLIGA, moderatorul Horia Ivanovici a dezvăluit faptul că patronul Mihai Rotaru este nemulțumit de locul ocupat de echipa sa, astfel că postul lui Eugen Neagoe este în pericol.

”Din informațiile FANATIK, postul lui Neagoe e în pericol. Acest egal n-a picat bine deloc la Craiova. Adică nu mai e așa sigur de post Neagoe, cum era acum trei meciuri. N-am zis că pleacă, dar lui Rotaru a început să-i dea cu virgulă. Nu mai e atât de sigur”, a spus Horia Ivanovici.

ADVERTISEMENT

La finalul întâlnirii Universitatea Craiova – Farul 1-1, din etapa a 8-a a play-off-ului din SuperLiga, președintele oltenilor Sorin Cârțu s-a arătat mulțumit de jocul echipei sub comanda lui Eugen Neagoe, dar a recunoscut că decizia în ceea ce privește viitorul antrenorului îi aparține patronului.

Speculațiile privind o posibilă despărțire de ”Geană” la finalul sezonului au venit pe fondul faptului că oltenii au șanse mici să mai termine sezonul pe podium, iar o ratare a cupelor europene ar putea să-i fie fatală tehnicianului.

ADVERTISEMENT